Επιτέλους βρέθηκε λύση!

Το σπιτάκι του Αη Βασίλη που αποτέλεσε το κύριο ντεκόρ του “χωριού του Αη Βασίλη” που φιλοξένησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τοπικού συμβουλίου, εδώ και καιρό αποτελούσε πονοκέφαλο για τους αρμόδιους στο τί έπρεπε να κάνουν.

Επί τρεις μήνες παρέμεινε μέσα στη βροχή γιατί η τυχόν αποσυναρμολόγησή του θα κατέστρεφε τη ζωγραφική επικάλυψη και η μετακίνησή του θα απαιτούσε γερανό και υπήρχαν πολλές δυσκολίες ακόμα και για το χώρο στον οποίο θα μεταφέρονταν.

20160329_114429Έτσι το τοπικό συμβούλιο σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες από τρίτους αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του και να χρησιμοποιηθεί τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, και προπαντός το καλοκαίρι, για τη ψυχαγωγία των παιδιών με τη μετατροπή του σε σπίτι του …Καραγκιόζη!

Θα δίνονται παραστάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα με θεματολογία αφενός  τη γνωστή του Καραγκιόζη αλλά και με σενάρια που θα αφορούν την τοπική ιστορία και πραγματικότητα.

Η Βιβλιοθήκη πρόθυμα θα διαθέσει το υλικό που έχει (μεγάλες καλλιτεχνικές φιγούρες των ηρώων και ειδικές λαβίδες για την κίνησή τους) ενώ αν χρειαστεί θα συνεισφέρει και σε τοπικού ενδιαφέροντος σενάρια.

Πρόβλημα υπάρχει στους καραγκιοζοπαίχτες διότι κάποιες κρούσεις που έγιναν δεν βρήκαν ανταπόκριση. Για τούτο αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας το δηλώσει στο τηλέφωνο 2252010416.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Επιτέλους βρέθηκε λύση!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    xαχαχα! Καλό Μήνα!!!Καλό το πρωταπριλιάτικο!!

  2. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    χαχαχα !!!!
    Εγω θα συνιστούσα τούς καραγκιοζοπαίχτες του χωριού μας απο τα παιδικά μας χρονια…..
    Ηταν το τρίο : Λεσβοκλής Πετράς , Απόστολος Σγούτσος , και Στάθης Ταξειδης.
    ( καλή πρωταπριλιά )

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν παυεται ποτε ναμας εκπλησετε με την ευρηματικοτητα σας!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.