Αύριο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Αύριο το απόγευμα στις 6.00 θα “ανοίξει” το χωριό του Αη Βασίλη στο χωριό, στην γωνία “Γραγουδά” απέναντι από το φαρμακείο.  Η “έκπληξη” που με μεράκι ετοίμαζαν, μέρες τώρα, το τοπικό συμβούλιο και καλλιτεχνικά ταλέντα του χωριού μας ήρθε η ώρα να δεχτεί μικρούς και μεγάλους, να μοιράσει δώρα, να προσφέρει γλυκά, να διαθέσει τον Αη Βασίλη για να φωτογραφηθούν τα παιδιά και όλα αυτά σε ένα όμορφο περιβάλλον και με την κατάλληλη μουσική επένδυση.

Είναι σημαντικό στο μικρό τούτο χωριό “κάτι να γίνεται” και είναι συγκινητικό να βλέπεις επί μέρες πλειάδα ατόμων, μικρών και μεγάλων, να αφιερώνουν σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους για να το δημιουργήσουν!

Πολλοί βοήθησαν προσφέροντας υλικά, εργασία και χρήματα και είναι αρμοδιότητα άλλων η αναφορά σ’ όλους αυτούς. Εμείς από τη μεριά μας (απ’ τη μεριά της Βιβλιοθήκης) θα σημειώσουμε τη μεγάλη συνεισφορά της κας Ταΐσιας Κυρτζόγλου, δασκάλας ζωγραφικής, και την ορεξάτη συμμετοχή των μαθητριών και μαθητών της.

Και του χρόνου! Να είμαστε όλοι καλά! Να χαιρόμαστε τις δημιουργικές εκφράσεις των συγχωριανών μας και να απολαμβάνουμε  τις μικρές και μεγάλες επιτυχίες της ομόνοιας της τοπικής κοινωνίας.

20151222_165114

Το εσωτερικό του σπιτιού του Αη Βασίλη είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό!

20151222_165128_Burst0120151222_175340

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Αύριο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

  1. Ο/Η ΣΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. ΣΑΝ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.