Δεν βάζουν μυαλό!

Στο καφενείο σχολιάζονταν το γεγονός ότι χτες ήρθε ένα Γυμνάσιο της Μυτιλήνης για να επισκεφτεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αλλά όταν άκουσαν ότι υπάρχει εισιτήριο 2€ μπήκαν μέσα μόνο 7-8 άτομα!

Ο Διευθυντής του Μουσείου δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ότι η καθιέρωση εισιτηρίου για τους μαθητές των σχολείων ούτε τα έσοδα του Μουσείου ενισχύει ούτε την τοπική κοινωνία -η οποία το στηρίζει με όσες δυνάμεις έχει- εξυπηρετεί.

Η διαφήμιση που θα έκαναν τα 50 άτομα αν επισκέπτονταν δωρεάν το Μουσείο θα έδινε μεσοπρόθεσμα περισσότερα απ’ τα 7 εισιτήρια. Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας, σε μια εποχή που οι οικογένειες κόβουν όποια δαπάνη τους φαίνεται περιττή, σε μια εποχή που το υπουργείο παιδείας προωθεί πρόγραμμα να μοιράζει “δεκατιανό” στους μαθητές, κάποιοι απ’ τους οποίους υποφέρουν απ’ την πείνα, ήρθε η φαεινή ιδέα στον κ. Διευθυντή να επιβάλει εισιτήριο στα παιδιά 2€ στο μικρό Μουσείο του χωριού  για να γίνει βιώσιμο!

Ας ελπίσουμε η γέννηση του Χριστού να τον φωτίσει για να δει τα πράγματα ρεαλιστικά και να επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των σχολείων στο Μουσείο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Δεν βάζουν μυαλό!

  1. Ο/Η Κώστας Κωστάκης λέει:

    υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή που οργάνωσε την εκδρομή στην περιοχή μας εδώ και μια εβδομάδα πριν! τον ενημέρωσα για την ύπαρξη της εισόδου σε κάθε μαθητή!
    όταν ήρθαν όμως μια καθηγήτρια είπε ότι δε το ήξερε! ο καθηγητής της απάντησε ότι της το είχε πει για τα 2 ευρώ! Τελικά μόνο 7 άτομα δέχτηκαν να μπουν
    τα πράγματα είναι έτσι και μάλιστα το γνώριζαν αλλά όταν ήρθαν έκαναν ότι δε το ήξεραν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.