Ήρθαν τα μπουζούκια!!!

sima_vivl_smallΗ Βιβλιοθήκη του χωριού μας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι σήμερα παρέλαβε δυο μπουζούκια και έναν τζουρά για τα μαθήματα μουσικής που διεξάγονται στο χώρο της.

Τα μουσικά αυτά όργανα είναι μια προσφορά προς τα παιδιά -αλλά και όλους τους κατοίκους- του χωριού μας του Γιάννη Στυλιανού Πελέκου.

Ο Γιάννης πριν από δυο χρόνια είχε προσφέρει στη Βιβλιοθήκη μας και ένα laptop στη μνήμη του πατέρα του (παράλληλα με την οικονομική ενίσχυσή της από ολόκληρη την οικογένειά τους).

Για το λόγο τούτο αισθανόμαστε βαθειά την υποχρέωση να τον ευχαριστήσουμε ολόθερμα εκ μέρους των χρηστών της Βιβλιοθήκης. Οι προσφορές αυτές δημιουργούν μια σημαντική υποχρέωση προς όλους μας: να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η Βιβλιοθήκη επίσης ευχαριστεί το τοπικό συμβούλιο και το Σύλλογο της Αθήνας για τις φροντίδες και τις ενέργειές τους  από τότε που διατυπώσαμε την ύπαρξη της ανάγκης μέχρι την παραλαβή των οργάνων καθώς και τον Γιάννη Μαργαρίτη ο οποίος ακούραστα μεταφέρει δωρεάν ότι στέλνεται προς τη Βιβλιοθήκη.

Σημείωση: σε λίγες μέρες περιμένουμε και ένα σαντούρι

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.