Τη Δευτέρα οι αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου για την επέκταση του φωτισμού στη Χούλιαρη

Η  Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /TMHMA H/M ΕΡΓΩΝ & ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ του Δήμου εισηγείται στο Δημ. Συμβούλιο που θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες δυο επεκτάσεις του δημοτικού φωτισμού στο χωριό μας ύστερα από σχετικές αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα εισηγείται:

2. εγκριθεί η δαπάνη ύψους 12.735,16 € με Φ.Π.Α σε βάρος του κωδικού Κ.Α.2062110002 του προϋπολογισμού του Δήμου Λέσβου έτους 2015 για την επέκταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού, με την τοποθέτηση δύο (2) Φ/Σ σε έναν νέο στύλο και έναν υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Βρίσας, (αφορά την περιοχή της Χούλιαρης)

3. εγκριθεί η δαπάνη ύψους 53,85 € με Φ.Π.Α σε βάρος του κωδικού Κ.Α.2062110002 του προϋπολογισμού του Δήμου Λέσβου έτους 2015 για την επέκταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού, με την τοποθέτηση ενός (1) Φ/Σ σε υπάρχων στύλο του ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Βρίσας, (αφορά το δεύτερο στενό της Αγίας Μαρίνας

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.