Μπράβο …αθάνατε ωχαδερφιστή!

Χωρίς λόγια

DSC_0206

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Μπράβο …αθάνατε ωχαδερφιστή!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πολύ επιεικής ο χαρακτηρισμός.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΕΙΚΤΑ…. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ; ΕΛΕΟΣ!!!!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Αγαπητέ ανώνυμε -που δυστυχώς δεν έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις την άποψή σου επώνυμα- μας ενόχλησε το γεγονός ότι προσπάθησαν -οι αρμόδιοι του Δήμου στη Μυτιλήνη- να δικαιολογηθούν με ψέματα και απόδειξη είναι το ότι μετά την καταγγελία ήρθε δυο φορές το ειδικό αυτοκίνητο και πήρε τα υλικά ανακύκλωσης. Τί έγινε ξαφνικά σταμάτησαν να ρίχνουν μη ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους; Όσον αφορά τη γνώμη σου να παίρνουν τα ανακυκλώσιμα υλικά τα σκουπιδιάρικα γιατί σίγουρα θα έχουν μέσα και οικιακά απορρίμματα, τότε να σταματήσει παντού η ανακύκλωση γιατί φυσικά δε νομίζω να πιστεύετε ότι μόνο στο χωριό μας θα γίνεται αυτό.
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ενημέρωση του κόσμου που δυστυχώς δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατό από τα μεγάφωνα της Κοινότητας να αναζητούμε απωλεσθέντα αρνιά και κατσίκια και να μη λέμε δυο λόγια για τους μπλε κάδους! Εμείς τόσο μέσα από τη σελίδα μας όσο και μέσα από τη Βιβλιοθήκη συμβάλουμε όσο μπορούμε στον τομέα αυτό, αλλά φυσικά αυτά δεν αρκούν.

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ .ΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      βάλε το όνομά σου και γράψε ότι θέλεις.

  3. Ο/Η Ι.Χ λέει:

    βρυσιαγωτες-ΚΟΦΤΕ-ΤΗΣ-μαλακιες

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.