Τιμά το χωριό μας

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που όλοι ζοριζόμαστε αλλά κάποιοι υποφέρουν, η κοινωνική αλληλεγγύη γνωρίζει τη δική της άνθηση. Η διάθεση του κόσμου να βοηθήσει όπου βλέπει ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα έχει επιβεβαιωθεί σε αρκετές περιπτώσεις. Ποιο πλατιές δράσεις αναλαμβάνονται συνήθως από φορείς, όπως είναι η εκκλησία και η τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην πόλη της Μυτιλήνης όμως η επιχείρηση ενός χωριανού μας έχει αναλάβει μια συγκινητική πρωτοβουλία. Ετοιμάζει και μοιράζει φαγητό σε οχτώ τουλάχιστον οικογένειες που έχουν τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα. Την είδηση την έμαθε -και μου τη μετέφερε- εντελώς τυχαία κάποιος φίλος, ο οποίος φρόντισε και να τη διασταυρώσει.

Είναι τιμητικό να λες ότι είσαι απ’ τη Βρίσα και ο συνομιλητής σου αμέσως να συνδέει το χωριό με τη δραστηριότητα του χωριανού μας, την οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Φίλε χωριανέ μας, που σέβομαι την ανωνυμία σου, αφού την πληροφορία την πήρα από τρίτο πρόσωπο, γνωρίζοντας και το χαρακτήρα σου (απλός και  λαϊκός στον υπέρτατο βαθμό) να είσαι καλά και να ανταμειφθείς πολλαπλάσια. Πιστεύω ότι έχεις τα συγχαρητήρια όλων των συγχωριανών μας έστω και αν δεν ξέρουν σε ποιον απευθύνονται.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.