Βανδαλισμών συνέχεια

Πριν από καιρό απ’ τη στήλη αυτή είχαμε επισημάνει την ασχήμια να γράφουν βωμολοχίες και ότι άλλο “φωτισθούν” σε δημόσια κτήρια ανάμεσα στα οποία και το διδακτήριο του σχολείου. Λίγος ασβέστης και μια μπαντανόβουρτσα έφτασε για να σβηστούν αυτά απ’ το αντλιοστάσιο στην είσοδο του χωριού. Αντίθετα τα πράγματα χειροτέρεψαν στο σχολείο, όπου εξαιτίας και της απομακρυσμένης θέσης του, οι “επιγραφές” συνεχώς και αυξάνονται ακόμα και σε τοίχους που είχαν βαφεί πριν λίγους μήνες.

Έτσι η διευθύντρια του σχολείου αφού εδώ και καιρό προσπαθούσε να εντοπίσει τους δράστες ή έστω να τους στείλει απρόσωπα μηνύματα να σεβαστούν στο χώρο και αφού φρόντισε να σβήσει (πρόχειρα) τις βλαπτικές για τους μαθητές του σχολείου εκφράσεις, αναγκάστηκε να στείλει έγγραφο στο αστυνομικό τμήμα Πολιχνίτου, την τοπική αυτοδιοίκηση και την προϊσταμένη της, με στόχο να σταματήσει το φαινόμενο και να καθαριστούν οι επιφάνειες, δεδομένου ότι το κόστος είναι σημαντικό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.