Δωρεάν διανομή φέτας

Σε συνέχεια της διανομής ρυζιού, ζυμαρικών και γραβιέρας σε λίγες μέρες θα γίνει και η διανομή της φέτας. Η ποσότητα της φέτας (πάνω από 20 τόνοι) έχει παραληφθεί απ’ το Δήμο Λέσβου (νομικό πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και θα ξεκινήσει η διαδικασία προώθησης και διανομής.

Στο χωριό μας θα διανεμηθούν περίπου 300 κιλά σε 75 δικαιούχους που είχαν υποβάλει πέρυσι αιτήσεις (αυτοί που πήραν και τα άλλα τρόφιμα που μοιράστηκαν).

Σημαντικό είναι να πληροφορηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι σε λίγες μέρες θα αρχίσει η υποβολή αιτήσεων για την επόμενη χρονιά. Η λήξη της προθεσμίας θα είναι μέχρι 31-3- 2012. Όσοι δικαιούνται (με βάση το εισόδημα που δηλώνουν στη φορολογική τους δήλωση) θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για μα μην επαναληφθεί το φετινό φαινόμενο να αναρρωτιούνται πολλοί :”γιατί πήρε ο τάδε και δεν έδωσαν και σε μένα” Όποιος κάνει αίτηση και δικαιούται παίρνει. Όποιος δεν κάνει αίτηση δεν παίρνει έστω και αν έχει μηδενικό εισόδημα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.