Άρχισαν οι ετοιμασίες

Νωρίς άρχισαν φέτος οι ετοιμασίες των καταστημάτων στα Βατερά. Ήδη σε ένα ξενοδοχείο είδαμε χωματουργικές εργασίες και μπετά για τη δημιουργία -όπως μου είπαν- πισίνας. Παρακαλώ τους ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι αναγνώστες της στήλης μας, αν θέλουν, να επιβεβαιώσουν την πληροφορία ή να την διορθώσουν γράφοντας και ότι άλλο θέλουν για την επιχείρησή τους με τη μορφή ενός σχολίου ή να στείλουν το κείμενο με mail για να μπει ως ξεχωριστό άρθρο.

Στο μεταξύ πρόκειται να αρχίσει σύντομα εργασίες και ένα κατάστημα εστίασης. Φέτος πάντως το χειμώνα τα ανοιχτά μαγαζιά στα Βατερά είναι: Προκοπίου (Σαββατοκύριακο), καφετέρεια Νίκου, Ζούρος, Φραντσέσκα, Μπινής και Καλαμάκια (Σαββατοκύριακο)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Άρχισαν οι ετοιμασίες

  1. ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ( ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΙΧΜΗΣ).
    ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΛΑΤΑΝΟ” , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Η ΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ….!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Γιάννη τί θα πει “αν καταφέρουμε να την τελειώσουμε…”. Να τα καταφέρετε!!! Θα είναι καλό όχι μόνο για σας αλλά και για τα Βατερά ως σύνολο. Καλή δύναμη

      • “ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ” , “ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ” , “ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ” ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

        ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ.

  2. Ο/Η Θοδωρής Γ. Κούσκος λέει:

    Ευχές για πρόοδο για δημιουργία και για κάθε μορφής έργα που θα ομορφήνουν τον τόπο μας αντίθετα στην συγκυρία που μας επιρεάζει αρνητικά.

    Καλή συνέχεια

  3. Ο/Η βερουκας θεοδοσιος λέει:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΒΕΡΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ

  4. ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΕΟΔΟΣΗ…..ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ….
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ( ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ) …ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ http://www.vatera.gr ???? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ…ΤΙ ΝΑ ΠΩ…
    Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ( ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)..
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.