Πρόσκληση προς γιατρούς

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ                  Αθήνα, 20/02/2015.

Νικηταρά 8 – 10,
106 78, Αθήνα
τηλ. 6974308135 και 6945954969
Προς τους, συμπατριώτες μας γιατρούς και τους γιατρούς φίλους του χωριού μας,

Την 1η Νοεμβρίου 2014 γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων επισκέφθηκαν τη Βρίσα Λέσβου και πραγματοποίησαν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά αλλά και για μεγαλύτερης ηλικίας κατοίκους του χωριού. Την επίσκεψη, που υπήρξε καθόλα επιτυχής και αποτέλεσε υπόδειγμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και επιστημονικού ήθους, συντόνισε ο “Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας”. Συνεργάστηκαν επίσης για την υλοποίησή της η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Επειδή η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα και οι ανάγκες για ιατρική πρόληψη και φροντίδα είναι συνεχείς, η επόμενη επίσκεψη των γιατρών προγραμματίζεται να γίνει τον Μάιο του παρόντος έτους. Καλούμε τους γιατρούς που θα ήθελαν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογό μας (τηλ. 6974308135), για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωσή της επίσκεψης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όσους θα δηλώσουν το παρόν τους στην πρόσκληση. Η επιστημοσύνη, ο κόπος και ο χρόνος που θα θέσουν στη διάθεση των συγχωριανών μας φανερώνουν ακόμη μία φορά τον πολυδιάστατο και ανθρωπιστικό χαρακτήρα του επιστημονικού έργου που επιτελούν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.