Το πρόβλημα στον υγροβιότοπο του Αλμυροπόταμου

Μια πολύ σημαντική καταγγελία με ντοκουμέντο ένα βίντεο, που μπορείτε να δείτε και εδώ, έκανε με παρέμβασή του στη σελίδα μας επώνυμα ο Γιώργος Φωτεινός. Το πρόβλημα δημιουργείται από δυο αιτίες. Μια αιτία είναι ο κατσίγαρος με όλα τα υπόλοιπα απόβλητα Βρίσας και Πολιχνίτου που φτάνουν μέχρις εδώ. Δεν πρέπει να απομονώσουμε ως αιτία μόνο τον κατσίγαρο. Αυτός με την ποσότητά του διευκολύνει  το να φτάσει μεγάλη ποσότητα αστικών λυμάτων μέχρι την παραλία, μέχρι τον υγροβιότοπο. Δεύτερη αιτία είναι το φράξιμο της εκβολής του ποταμιού από σωρό άμμου εξαιτίας της νοτιάς. Αυτό δημιουργείται πολλές φορές το χειμώνα.

Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να ανοίξει το στόμιο με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ σύντομα. Από κει και μετά πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε για τον βιολογικό καθαρισμό των λυμάτων Πολιχνίτου, Βρίσας και Βατερών. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της περιοχής μας που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Στη θέση ότι δεν μπορεί να γίνει βιολογικός στα Βατερά (και στο χωριό) διότι ο πληθυσμός είναι μικρότερος από 2000 και επομένως δεν θα μπορεί να συντηρηθεί το έργο (με τα δημοτικά τέλη) πρέπει να αντιταχτεί το ότι τα Βατερά έχουν πολύ περισσότερους κατοίκους από 2000 το καλοκαίρι και όλοι αυτοί πληρώνουν δημοτικά τέλη για 12 μήνες το χρόνο.

Όσον αφορά τον κατσίγαρο είναι προφανές ότι και για τα ελαιοτριβεία της περιοχής μας θα ισχύσει ότι αποφασιστεί για ολόκληρο το νησί και ολόκληρη τη χώρα.

Σημείωση: Στην παρέμβαση με τη μορφή σχολίου του Γ.Φ. υπήρξε απάντηση από  δυο ανώνυμα σχόλια τα οποία φυσικά και διαγράφτηκαν. Και τα δυο σχόλια προέρχονταν απ’ τον ίδιο Ι.Ρ.  Είναι συνηθισμένη τακτική μερικών όχι μόνο να κατηγορούν ανώνυμα αλλά να βάζουν πολλά ανώνυμα ή ψευδώνυμα σχόλια οι ίδιοι για να δείξουν ότι υπάρχει γενικότερη αντίδραση. Σημειώνω ότι στην περίπτωση του προβλήματος που δημιουργήθηκε γύρω απ’ τον Κώστα Καραΐσκο υπήρξαν 8 σχόλια με 8 διαφορετικά ψευδώνυμα από τον υπολογιστή με Ι.Ρ. 178.128.177.135  και 35(!)  σχόλια ανώνυμα ή με 18 διαφορετικά ψευδώνυμα από τον υπολογιστή με Ι.Ρ. 178.128.222.137 Στην περίπτωση μάλιστα αυτή ο κακοήθης σχολιογράφος αφού έγραφε κάτι στη συνέχεια απαντούσε ή σχολίαζε ο ίδιος το δικό του σχόλιο για να δείξει ότι υπάρχει μεγάλη αναταραχή. Για το λόγο τούτο ο κάθε επώνυμος που καταθέτει μια άποψη στη σελίδα πέρα από την προστασία της διαγραφής των ανώνυμων σχολίων να έχει υπόψη του ότι αν γράψει κάποιος μια ανώνυμη κακοήθεια δε σημαίνει ότι τη συμμερίζεται και η κοινή γνώμη.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Το πρόβλημα στον υγροβιότοπο του Αλμυροπόταμου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Νομίζω. Κύριε διαχειριστή. Σας διαφεύγει ότι υπάρχουν ίντερνετ καφέ στη βρίσα και πολιχνητο και πολλά ανοικτά δίκτυα που απ αυτά γράφουν αρκετα άτομα. Λογικό να βλέπεις. Τη ίδια ip. Αυτό δε σημαίνει. Ότι είναι το ίδιο. Άτομο!

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΡ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ –

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    κακοηθειεσ

    δεν υπαρχει προβλημα .

    αντε να καμετε καμια δουλεια ………

    φυσικο φαινομενο ειναι μπααααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.