Οι εγκληματίες της υπαίθρου

Η ασυδοσία στην ύπαιθρο ήταν ένα αυτονόητο επακόλουθο της κατάργησης του θεσμού της Αγροφυλακής. Η ασυδοσία αυτή εντείνεται και από τη δική μας αδιαφορία και κατά βάθος υπόθαλψη της παρανομίας.

Το Σαββατοκύριακο άγνωστοι πήγαν και έκοψαν από κτήμα των αδελφών Κώστα και Στρατή Καραΐσκου στη Νιγίδα 6 μεγάλες ελιές και πήραν τα ξύλα. Σε 4 αγροτικά αυτοκίνητα υπολογίζει ο Κωστής τα ξύλα που πήραν.

Με αξιοπρέπεια αλλά και φανερά πικραμένος, χωρίς φωνές και απειλές ή κατάρες, ο Κωστής είπε: Εγώ παίρνω τη μέρα 20€. Μ’ αυτά τι να πληρώσω το φαγητό το δικό μου ή το καλαμπόκι για τα πρόβατα; Αυτός που το έκανε γιατί ήθελε σε μια μέρα να βγάλει 400€ (η εκτιμώμενη αξία των ξύλων)

Τα ξύλα αυτά δεν πουλιούνται αυθημερόν. Κάπου αποθηκεύτηκαν. Δεν μπορεί κάποιος θα είδε κάτι στο χωριό ή στον Πολιχνίτο. Δεν είναι σπιούνος αν ενημερώσει τον παθόντα. Είναι συνεργός στην απόδοση δικαιοσύνης.  Απλά πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το λιγότερο να πληρώσουν την αξία των ξύλων.

Ο Κωστής αισιοδοξεί: “εγώ θα τον μάθω ποιος είναι”

Πρέπει να το συνειδοτοποιήσουμε ότι μόνοι μας πρέπει να διαφυλάξουμε την περιουσία και την αξιοπρέπεια μας από ελάχιστους  “ξύπνιους” κομπιναδόρους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Οι εγκληματίες της υπαίθρου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    γνωστοι αγνωστοι!! και οι ιδιοι τους ξερουν

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    εχει υπαρξει ακομα ενα συμβαν την προηγουμενη εβδομαδα που καποιοι μαγκες(οπως θελουν να λεγονται)ξηλωσαν ενα ολοκληρο κοτετσι για να αρπαξουν 10 κοτες κ μαλιστα μεσα στο χωριο.πρεπει να αρχισει ο κοσμος να καταγγελει το τι γινεται για να σταματησει αυτη η κατασταση κ να το παιζουν καποιοι εξυπνοι και να κονομανε με τισ περιουσιες των αλλων

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    εσαγωμενοι η ντοποιοι ειναι ???

    ιδου η ροδοσ

    ιδου κ το ΠΗΔΗΜΑ

    ΑΝΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ

    Ε ΡΕ ΠΑΠ ΜΕΓΑΛΕ

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ντόπια φιντανια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.