Για τον παιδικό σταθμό Πολιχνίτου

Η τεχνική εταιρεία ΔΟΜΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. έδωσε την καλύτερη προσφορά και ανέλαβε να σουλουπώσει με 14.500 € περίπου τον παιδικό σταθμό στο Πολιχνίτο. Με δεδομένο και τις πολιχνιάτικες ρίζες της εταιρείας πιστεύουμε ότι το κτίριο θα βελτιωθεί ώστε να γίνει ασφαλέστερη η διαμονή των νηπίων

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για τον παιδικό σταθμό Πολιχνίτου

  1. Ο/Η ΟΡΓΗ & ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ...... λέει:

    Τούτες τις χρονιάρες μέρες γέμισαν οι υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου απο νέους ανθρώπους .
    Ανθρώπους με την θλίψη και την κατίφια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους .
    Πρόκειται για άτομα κατα βάση νέα άνεργα που συμμετέχουν στα προγράμματα απασχόλησης (τα λεγόμενα πεντάμηνα).
    Ερχονται να υποαπασχοληθούν και να καλύψουν κενά των υπηρεσιών με αμοιβή 480 Ευρώ το μήνα ,χωρίς να προσμετράτε ο χρόνος σαν συντάξιμος ,με μοναδικό στόχο αυτών που τα υλοποιούν να είναι η βελτίωση των δεικτών της ανεργίας .
    Κρίμα για την κατάντια της πατρίδας μας,κρίμα και οργή για όλους αυτούς που την έφεραν σε τέτοια κατάσταση.
    Ολοι τους ξέρουμε ποιοί είναι τους βλέπουμε καθημερινά γύρω μας αφού θέλουν να μας σώσουν ενώ κατα βάθος προσπαθούν να σωθούν αυτοί.
    Εχουν ονοματεπώνυμο και ιδιότητα ,και προσπαθούν να σπείρουν το φόβο για να εξακολουθήσουν να βρίσκονται στις θέσεις τους.
    Πράγματι έχουμε λόγο να φοβόμαστε ….το μέλλον μας είναι αβέβαιο ,αφού τους δώσαμε την δύναμη για να μας φέρουν σε τέτοια κατάσταση.
    Τους χειροκροτήσαμε και τους ψηφίσαμε απανελλημμένα…..
    ΚΑΙ ΓΕΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ:ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.