Μας ήρθε γιατρός …ξυπόλητος!

Αφού πέρασε όλο το καλοκαίρι χωρίς να δούμε γιατρό στο κοντέινερ, εδώ και ένα μήνα περίπου μάθαμε ότι ήρθε στρατιώτης γιατρός για το ιατρείο Βρίσας-Βατερών.

Που είναι ο γιατρός; Θα εκπαιδευτεί λίγες μέρες στο Κ.Υ. Πολιχνίτου.

Πέρασαν οι λίγες μέρες. Που είναι ο γιατρός; Εκπαιδεύεται στο Κ.Υ. περιμένοντας τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης που θα τον επιτρέπει να συνταγογραφεί.

Και ήρθε ο γιατρός σήμερα. Αλλά τον έστειλαν τον άνθρωπο …ξυπόλυτο στ’ αγκάθια! Ήρθε, αλλά στο κοντέινερ δεν υπάρχει τηλεφωνική σύνδεση και ίντερνετ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνταγογραφεί.

Ένα ευγενέστατο νεαρό παιδί μας είπε: γράφω πρόχειρα τις συνταγές, τις παίρνω στο Κ.Υ., τις περνάω στο σύστημα, τις τυπώνω και θα τις φέρω την επόμενη φορά που θα έρθω. (Έρχεται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή).

Για να αποκατασταθεί η τηλεφωνική σύνδεση πρέπει να υποβάλλει αίτηση στον ΟΤΕ η ΔΥΠΕ Πειραιά στην οποία υπάγεται το ιατρείο.

Και αναρρωτιέται ο καθένας: Καλά ένα μήνα που εκπαιδεύονταν στο Κ.Υ. δεν μπορούσαν οι όποιοι αρμόδιοι να τακτοποιήσουν το θέμα;

Ελλάδα (της ντροπής) ποτέ δεν θα πεθάνεις!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Μας ήρθε γιατρός …ξυπόλητος!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μηπως να εβασε η κοινοτητα μια ασυρματη συνδεση ;

  2. Ο/Η ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ λέει:

    OΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΗ Ο ΟΠΛΙΤΗΣ .

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θεωρώ τον τίτλο του άρθρου παραπλανητικό και αδόκιμο για τον νέο επιστήμονα που ήλθε για να βοηθήσει το χωριό, παρότι στο κείμενο γίνεται κατανοητή η τυχόν παρεξήγηση.

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      Ούτε παραπλανητικό ούτε αδόκιμο, διότι δεν αφορά το γιατρό αλλά τις υπεύθυνες Αρχές και όλους τους επιτήδειους και ανεύθυνους.
      Υ.Γ Δεν γίνεται καμιά παρεξήγηση κατανοητή, διότι ανφέρεται στην κακοδιοίκηση και στην ανικανότητα .

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Και οι κρίνοντες κρίνονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.