“ΜΕΛEΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕYΩΝ ΚΤΙΣΜAΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ”

Απότον κ. Τεντόμα πήραμε το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα. Να προσθέσουμε ότι ο κ. Τεντόμας ενδιαφέρθηκε για το θέμα του σχολείου του χωριού μας και, αφού ενημερώθηκε, επικοινώνησε με τις “Κτιριακές Υποδομές”ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Οι μηχανικοί της ΔΑΕΦΚ δέχονται από την επόμενη ημέρα της έκδοσης της ΚΥΑ της 25/7/2017 φακέλους για την έκδοση αδειών επισκευής των κτισμάτων που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό και έχουν χαρακτηριστεί “κίτρινα” ή και “πράσινα”.
Μέχρι σήμερα ο αριθμός φακέλων που έχουν κατατεθεί στη ΔΑΕΦΚ δεν ξεπερνούν τους πέντε (5) έως εξ (6).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

11 απαντήσεις στο “ΜΕΛEΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕYΩΝ ΚΤΙΣΜAΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    οι μηχανικοι κοιτανε πως να φανε περισσοτερα ονοων νοειτω

  2. Ο/Η Ο βρισαγωτης λέει:

    Οι μηχανικοί θα φάνε στους μη νοων!Οι νοειτο θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά!

  3. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Μπορεί κάποιος, υπεύθυνα και με σαφήνεια να περιγράψει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει μια κατεδάφιση σπιτιού και ανοικοδόμηση;;; Μέχρι τώρα μόνο μεμονωμένα πράγματα διαβάζουμε, εκτός και εάν δεν τα διαβάζουμε όλα. Υπάρχει κάποια οικοδομική εταιρεία που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις ενέργειες;;; Επίσης, μπορεί κάποιος υπεύθυνος του χωριού να απαντήσει γιατί δεν έχουν κατατεθεί ακόμα σε αρκετούς δικαιούχους τα πρώτα 587€;;; Δεν μιλάμε για επιδότηση ενοικίου και οικοσκευής. Αυτές ας τις ξεχάσουμε επί του παρόντος, με τις ταχύτητες που τρέχουν οι απαραίτητες διαδικασίες στο Ελλαδιστάν.

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      Περιμένουμε να μας έρθει πρώτα το Πρωτόκολλο Κατεδάφισης. Θα έρθει από την ΔΑΕΦΚ. Μετά θα απευθυνθούμε σε μηχανικό ή εταιρεία για τα περαιτέρω. Προς το παρόν περιμένουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να ενοχλούμε για να το πάρουμε το συντομότερο δυνατόν. ( Εμπλέκονται η ΔΑΕΦΚ, το Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων και η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων).

  4. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    Γνωρίζει κάποιος τί γίνεται με τον ΕΝΦΙΑ του 2017 για τα κόκκινα σπίτια;;;

  5. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    TS APANTHSEIS MALLON DEN THA SOY TS DWSEI KANEIS……..

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κυριε Σκιά ψάξτε να βρείτε παλαιότερες αναρτήσεις και ενημερώσεις εδώ στα Βατερά όσο για τον ΕΝΦΙΑ κάνετε μια αίτηση στην Μυτιλήνη στα γραφεία της ΔΑΕΦΚ στο χώρο του Υπουργείου Αιγαίου μαζί με το κίτρινο χαρτί που έχετε πάρει απο τους μηχανικούς για να απαλλαγείτε.

    • Ο/Η Αω λέει:

      Το κάναμε και μας είπαν να περιμένουμε….!

      • Ο/Η ανώνυμος λέει:

        Στην Αθήνα πάντως μας το έδωσαν. Η εφορία μας μάς απάντησε ότι ο νόμος ψηφίστηκε αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ΠΟΛ ( πολυκοινοποιημένη υπουργική απόφαση) με την οποία θα γίνει εκ νέου ο προσδιορισμός του νέου ΕΝΦΙΑ.

  7. Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ λέει:

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.