Νηοπομπή!

Χτες Σάββατο το μεσημέρι, κατά τη μία η ώρα απ’ τη “μύτη” του Αγίου Φωκά ξεπρόβαλαν ένα, δυο …τελικά πέντε  πλοία σε νηοπομπή. Ήταν πολύ ανοιχτά και μόνο το περίγραμμά τους μπορούσε να δει κάποιος. Το πρώτο ήταν λίγο διαφορετικό απ’ τα υπόλοιπα που φαίνονταν πανομοιότυπα. Αφού προχώρησαν μέχρι το μέσον περίπου του ορίζοντα Αγ. Φωκάς – Λογαράς έκαναν αναστροφή, γύρισαν πίσω και χάθηκαν πίσω απ’το ακρωτήρι.

Scan_Pic0010-1-485x1024

Γ. Καργιώτης

Οι εικασίες έδιναν και έπαιρναν σχετικά με την ταυτότητά τους αλλά -για μας τους παλιότερους- δεν υπήρχε ένας Γιώργος Καργιώτης, ένας Αλκαίος, ένας Μπαχαράκης να βγούν στο πάνω μέρος της αμμουδιάς, να σκιάσουν τα μάτια τους τοποθετώντας την παλάμη στο μέτωπο στραμμένη προς τα κάτω και να αποφανθούν σχετικά. Και πάντα διαφορετικά ο ένας απ’τον άλλο ώστε να υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις και ισχυρισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι επρόκειτο για περιπολία.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Νηοπομπή!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πρώτο ήταν ριμουλκό, τραβούσε όλα τα υπόλοιπα μαζί τα οποία ηταν ψαράδικα προφανώς πήγαιναν για κόψιμο… Είπε ένας σχετικος με τα πλοία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.