Θύμα και το Δημοτικό σχολείο του χωριού μας!

Η όλο και μεγαλύτερη ροή μεταναστών στο νησί έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Τρεις χιλιάδες άτομα έφθασαν μέσα στο Μάρτιο με αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές να μην ξέρουν και να μη μπορούν να τους διαχειριστούν.

Όπως ίσως διαβάσατε ο Δήμος Λέσβου ζητά εκτός απ’ το στρατόπεδο της Μόριας και το αντίστοιχο της Πέτρας αλλά η διαδικασία παραχώρησης είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Για το λόγο αυτό αναζητούνται πιο εύκολες λύσεις και αυτή που έχει προκριθεί είναι η δημιουργία κέντρου ανοιχτής διαβίωσης μεταναστών στο μεγάλο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας. Υπολογίζεται ότι μπορούν άνετα να φιλοξενηθούν 100 άτομα στους χώρους του και πολλαπλάσια σε λυόμενους θαλάμους που θα τοποθετούν στην μεγάλη αυλή του. Αυτό φυσικά θα γίνει τον Ιούνιο αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Οι μετανάστες που θα φιλοξενούνται θα είναι ελεύθεροι και όχι φυλακισμένοι σ’ αυτό γι αυτό αναφέρεται ως κέντρο ανοιχτής διαβίωσης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Θύμα και το Δημοτικό σχολείο του χωριού μας!

  1. Ο/Η kostas k λέει:

    Χαχαχα!!! Καλο!!!! Καλο Μηνα Δασκαλε! !!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μην βάζεται ιδέες.

  3. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΦΟΒΕΡΗ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!! ΟΙ ΦΑΡΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ….ΟΝΤΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ!!!!!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    den einai kai asximi idea!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.