Καινούρια εμπλοκή!

Καινούρια εμπλοκή σημειώθηκε στο θέμα του αγροτικού ιατρείου. Τα “χαρτιά” υπογράφτηκαν, οι “βούλες” μπήκαν … αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Καινούρια εμπλοκή!

  1. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ????????????????????????????????????????

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ……ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ….ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ…..ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ…………………………………………………………….

  3. Ο/Η ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ λέει:

    ΑΓΑΠΙΤΕ ΣΤΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΛΙΡΟΦΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΣΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΠΑΠΑΣ

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η σελίδα είναι ανοιχτή να δημοσιεύσει τις επώνυμες βάσιμες πληροφορίες που έχει ο οποιοσδήποτε. Με κανένα τρόπο δε θα αναπαράγει τα διάφορα κουτσομπουλιά των καφενέδων ή τις προφορικές πληροφορίες του τύπου τις είπα και τις ξ’είπα.
      Αυτό που προέχει είναι να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από την τοπική κοινωνία για να ανοίξει το ιατρείο. Πολλοί από τη θέση που έχουν μπορούν να συνεισφέρουν σ’ αυτό.
      Αν εξαντλήσουμε τη ζωτικότητά μας ως τοπική κοινωνία στο να ανταλλάσουμε και να αποδίδουμε απλά κατηγορίες και ευθύνες δεν θα είμαστε στη συνέχεια ικανοί να αντιδράσουμε στην κατάσταση που πιθανόν να διαμορφωθεί μετά το άνοιγμα του ιατρείου. Και ο νοών νοείτω!
      Το συμφέρον της (υπερήλικης στη συντριπτική της πλειοψηφία) τοπικής κοινωνίας προέχει όλων των άλλων!

    • Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

      ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ

  4. Ο/Η Μιχαλης Γρηγοριου λέει:

    Επειδη οι αοριστολογιες και οι “φημες” και οι υπαινιγμοι και τα κουτσομπολια δεν βοηθανε αλλα απλως συσκοτιζουν, μηπως θα μπορουσατε να μας εξηγησετε πιο αναλυτικα που βρισκεται το προβλημα και σε τι συνιστανται οι διαφορες “εμπλοκες”; Ως γνωστον οι “καθαρες κουβεντες” ποτε δεν εβλαψαν κανενα. Και δεν ρωταω ως ευκαιριακος καλοκαιρινος “επισκεπτης”, γιατι ζω επι καποιους μηνες σ’ αυτο τον τοπο, (ελπιζω στο μελλον περισσοτερους), η πρωτη κατοικια μου βρισκεται εδω (δεν εχω κι αλλη!), ειμαι 67 χρονων (δυστυχως !) και το θεμα, εκτος απο την προφανη κοινωνικη του διασταση, με αφορα και προσωπικα (και οχι μονο εμενα, φυσικα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.