Έφυγε “πλήρης ημερών”

Έφυγε την Παρασκευή για πάντα ο Γιώργος Παπάζογλου. Πολιχνιάτης στην καταγωγή παντρεύτηκε στο χωριό μας, όπου και έζησε μέχρι τα 90 και,  χρόνια του. Τα τελευταία της ζωής του τα πέρασε κοντά στον μικρό του γιο, Τάκη, στην Αθήνα.

Ο Γιώργος δούλεψε σε τομείς με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο. Υδραυλικός της Κοινότητας για  αρκετά χρόνια εξυπηρετούσε το κοινωνικό σύνολο με προθυμία και συνέπεια σε δύσκολα “τεχνολογικά” χρόνια. Επίσης πολυετής ήταν και η εργασία του στο ελαιοτριβείο του Συνεταιρισμού.

Πιο σημαντική όμως ήταν η κοινωνική του προσφορά μέσα απ’ το ψαλτήρι της Εκκλησίας μας. Με τη μελωδικότατη φωνή του βοηθούσε πάρα πολύ τους ψάλτες και κανοναρχούσε τα σημαντικά τροπάρια όπως αυτό της “Κασσιανής” μέχρι που έφυγε απ’ το χωριό για την Αθήνα. Η απουσία του έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο εκκλησίασμα γιατί η προσφορά του ήταν ανιδιοτελής και ιδιαίτερα συνεπής και δυστυχώς το κενό που άφησε -ύστερα κι απ’ τον αδόκητο θάνατο του Απόστολου Στεργίου- δεν έχει καλυφθεί.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στο τρίτο νεκροταφείο της Νίκαιας στις 12 το μεσημέρι.

Ολόθερμα συλλυπητήρια στους γιους του και στους άλλους συγγενείς. Ιδιαίτερα συλλυπούμαστε τον Τάκη και για την πριν από λίγες μόλις μέρες απώλειας και της συζύγου του.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.