Ζωντάνεψαν οι γειτονιές του χωριού μας

Ζωντάνεψαν σήμερα οι γειτονιές του χωριού μας από τις χαρούμενες παιδικές φωνές που έψαλλαν τα κάλαντα. Σχεδόν όλα τα παιδιά του σχολείου με τη συνοδεία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και της διευθύντριας του σχολείου περιδιάβηκαν τις γειτονιές του χωριού σκορπίζοντας το μήνυμα της γέννησης. Πόρτες άνοιγαν, φώτα άναβαν, φλας άστραφταν για να τιμήσουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια.

Παράλληλα στον κουμπαρά έπεφτε με φανερά καλή διάθεση ο οβολός που θα συμβάλει στην απάλειψη του πόνου της οικογένειας του μικρού αλβανού που κινδυνεύει να χάσει και το 2ο ματάκι του.

Μπράβο σε όσους διοργώνασαν και εκτέλεσαν αυτή τη δραστηριότητα. Μπράβο στα παιδάκια που συμμετείχαν και στις οικογένειές τους. Μπράβο στο χωριό μας που πάντα στεκόταν πάνω από διακρίσεις και τοπικισμούς.

Ευχαριστώ το Γιώργο Κολιόπουλο και τον Κώστα Κωστάκη που είχαν την καλή διάθεση να σείλουν τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.