Ζητάμε συγνώμη

Ο Σύλλογος της Αθήνας είχε μια πολύ όμορφη ιδέα. Να μεταδίδονται στιγμιότυπα της ζωής του χωριού και των Βατερών ζωντανά μέσω ίντερνετ. Για το λόγο αυτό προμηθεύτηκε μια κάμερα και ζήτησε να υπάρξει σύνδεσμος στο vatera.gr, το οποίο φυσικά και έγινε δεκτό. Αναλάβαμε μάλιστα το τεχνικό κομμάτι της σύνδεσης με την προϋπόθεση να υποδείξει ο Σύλλογος τη θέση και να συνεννοηθεί με το πρόσωπο στο router του οποίου θα συνδεόταν η κάμερα.

Αυτό δυστυχώς ολοκληρώθηκε στις 6.00 το απόγευμα χτες. Έγινε επιτόπια δοκιμή και όλα έδειχναν ότι βαίνουν καλώς. Αργότερα όμως διαπιστώθηκε ότι η λήψη ήταν δυνατή μόνο από υπολογιστές που συνδέονταν στο ίδιο router με αυτό στο οποίο είχε συνδεθεί η κάμερα. Ο “τεχνικός” όμως είχε προγραμματισμένο αγώνα ποδοσφαίρου στις 8.00 μ.μ. στο Αμπελικό στα πλαίσια του τουρνουά του εθελοντικού σωματείου “η Άμπελος” και ήταν αδύνατο χρονικά να ασχοληθεί με το πρόβλημα. Tα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά για να γίνει κάτι μετά τις 10,30 μ.μ. και έτσι δεν έγινε κατορθωτή η σύνδεση.

Φυσικά ήταν μεγάλο λάθος να ανακοινωθεί από μικροφώνου ότι μας βλέπουν σ’ όλο τον κόσμο – που προφανώς έγινε λόγω κεκτημένης ταχύτητας και ενθουσιασμού. Στη σελίδα μας αναφέραμε το θέμα γράφοντας ότι “θα γίνει προσπάθεια” γιατί αλλιώς δε θα μαθαίνονταν η προοπτική σύνδεσης και με την κρυφή ελπίδα μήπως γίνει δυνατή η αντιμετώπιση του προβλήματος.

Λυπούμαστε για το γεγονός ότι πολλοί προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να συνδεθούν χωρίς να τα καταφέρουν και για τούτο ζητάμε συγνώμη για το μερίδιο της ευθύνης που μας αφορά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.