Της Αγίας Μαρίνας

Της Αγίας Μαρίνας σήμερα και γιορτάζει το ομώνυμο εκκλησάκι του χωριού μας. Είναι το πρώτο μικρό πανηγύρι του καλοκαιριού. Η πρώτη καλή ευκαιρία συνάντησης των πρώτων επισκεπτών του τόπου μας μεταξύ τους και με τους ντόπιους. Καλωσορίσματα, αγκαλιές, ψευτοφιλιά και όλα τα σχετικά.

Χτες το απόγευμα στον Εσπερινό είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος ο οποίος στη συνέχεια τίμησε τα καφενεία του χωριού. Χτες σέρβιρε ούζο με μεζέδες και το καφενείο του Μαριέτα στο οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και μια ανακοίνωση για το ποιες μέρες της βδομάδας  θα σερβίρεται ούζο!

Ήδη όμως έκλεισε και η παιδική χαρά του χωριού. Τα παιδιά -και όχι μόνο- που την είχαν συνηθίσει περιφέρονταν στους δρόμους σαν …ορφανά. Επειδή θεωρώ ότι αν περιμένουμε το Δήμο να τη φτιάξει θα ματαιοπονούμε μήπως θα ήταν χρήσιμο να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση των ελεγκτών για να ενημερωθούμε όλοι ποιες είναι οι ελλείψεις και τα προβλήματα μήπως μπορέσουμε μέσω της ιδιωτικής συνεισφοράς και τα αποκαταστήσουμε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.