Μας δυσκολεύουν τη ζωή

Δύσκολος ο χειμώνας για όλους αλλά εδώ στο χωριό αντιμετωπίζουμε και επιπλέον -απαράδεκτες – δυσκολίες.

* Συχνά έχουμε διακοπή ρεύματος με (ένα) αποτέλεσμα οι νοικοκυρές να μπλέκουν στον προγραμματισμό τους

* Κάθε τόσο τα φώτα του δρόμου δεν ανάβουν. Κάποια στιγμή έρχεται ο υπάλληλος της ΔΕΗ ανεβάζει τις ασφάλειες που έχουν πέσει και -συνήθως- το επόμενο βράδυ είναι πάλι σβηστά. Αυτό συμβαίνει το χειμώνα εδώ και χρόνια και μια ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος δεν γίνεται. Ξέρετε τι τραβάνε οι ηλικιωμένοι (άνω των 80) -κυρίως- να φεύγουν απ’ το καφενείο για το σπίτι και να είναι θεοσκότεινα; Ας είναι καλά οι κινέζοι που κάνουν χρυσές δουλείες με -κάθε είδους και μεγέθους- φακούς.

* Μόλις βρέξει τρέχουν τα λαγκάδια μέσα στο χωριό. Έρχονται οι  σύγχρονοι “Κολοκοτρωναίοι”  (αυτοί που “καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε” και αράζουν τα αυτοκίνητά τους άλλος δεξιά και άλλος αριστερά του δρόμου με αποτέλεσμα ο πεζός να χρειάζεται να πατάει μέσα στα νερά και να διασχίζει συνεχώς κάθετα το δρόμο απ’ τη μια πλευρά προς  την άλλη. Και καλά να είσαι νέος. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.