Ρωτάνε: γιατί έκλεισε;

Σήμερα το πρωί στον Πλάτανο ένας αλλοδαπός τουρίστας κάθισε και ήπιε το “ελληνικό” του καφεδάκι. Η πρώτη κουβέντα που άνοιξε -στα αγγλικά- ήταν γιατί έκλεισε το Μουσείο. Κλήθηκε ο Κωστάκης που ήταν εκεί και έδωσε την εξήγηση. Πως να καταλάβει ο άνθρωπος ότι μέσα στην τουριστική περίοδο στην Ελλάδα κλείνουν τα Μουσεία!

Στο μεταξύ στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε το θέμα του Μουσείου και αποφασίστηκε η έκδοση ενός ψηφίσματος(!). Οι αιρετοί του τόπου μας έκαναν το χρέος τους!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Ρωτάνε: γιατί έκλεισε;

  1. Ο/Η ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λέει:

    ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Λεσβιακού καλοκαιριού.
    Στην περιοχή Βρίσας Βατερών δεν υπάρχει ούτε μιά εκδήλωση.
    Ποιός να ενδιαφερθεί άλλωστε να γίνει κάτι και στην περιοχή μας;
    Μήπως αυτοί που τους δώσαμε θεσμικό ρόλο;
    Η τα πολιτιστικά σωματεία μας.
    Αυτά εδώ και χρόνια έχουν δείξει δείγμα της ”δουλειάς τους”…………….
    Άλλη μια χαμένη χρονιά…………..

  2. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ….. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ!!!!

  3. Ο/Η ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ λέει:

    ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ,ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ.

      • Ο/Η Οι ανακουφισμένοι λέει:

        Και όμως Πάνο ότι αναφέρεται στην απόφαση του Δήμου είναι ψέμα για να μας παραπλανήσει.

        Στη πραγματικότητα δεν προσκλήθηκαν οι αιρετοί μας γιατί τα πρωτοποριακά τους προγράμματα εκδηλώσεων δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τους υπεύθυνους.

        Ειδικά το πρόγραμμα της καθημερινής πρωινής βεγγέρας σε συνδυασμό με τη μεσημεριανή περιπολία και τη βραδινή καταγραφή των επόμενων προς εξόντωση και αποκλεισμό είναι σήμα κατατεθέν.

        Στην ουσία δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να μπουν οι άνθρωποι στη διαδικασία να φτίαξουν κανένα τυροπιτάκι μετά τη βόλτα για καταγραφή των επόμενων θυμάτων να σκεφτούν το εξής απλό, οτι ο αιρετός πρέπει να έχει πειθό για να κάνει σωστά το έργο του ενώ ο καράμπατσος αρκεί να διατάξει για να πετύχει αποτέλεσμα που νομίζει η κούτρα του.

        Πάνο δεν σε ξέρω αλλά επέτρεψέ μου να σε σημβουλεύςω για να μπορέσεις να συνεχίσεις αυτό που ένας άλλος πρωτοπόρος σε δίδαξε και σε συμβουλεύω να μην εκτείθεσαι με τα σωστά γραφόμενά σου. Δεν θα κερδίσεις τίποτα.

        Το μόνο που Θα κερδίσεις είναι την επόμενη φορά που θα περάσει η κτηματική να καταγράψει τα κατειλημμένα μέτρα παραλίας και όλοι θα εχουν ειδοποιηθεί να μαζέψουν τις ομπρέλες τους εσύ να μη τύχες αντίστοιχου service.

  4. Ο/Η Οι ανακουφισμένοι λέει:

    Ευτυχώς γλιτώσαμε

    Υποστηρίξαμε όλους τους αιρετούς που κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής θητείας άκουγαν τα σχολιανά τους ειδικά για λόγους απλής αντιπολιτευτικής κουλτούρας.
    Μάθαμε τη νέα μέθοδο πολιτικής διαβούλευσης που επιβάλλει να γίνεται από τους αιρετούς μήνυση για να κινείται μια λύση στο οποιασδήποτε θέμα.
    Ακόμη και σήμερα μαθαίνουμε ότι καθημερινά τα γραφεία εισαγγελέων και πολεοδομίας αντιμετοπίζουν τα καταγγελτικά παράπονα των αιρετών μας όπως ο Κωστοπουλος το Λιάγκα απλά γελώντας δηλαδή.
    Τώρα διαβάζουμε οτι δήθεν δεν ενημερώθηκαν οι άνθρωποι από τους προϊσταμένους τους για τα τεκταινόμενα.
    Αυτά τα σχόλια τους δάσκαλε πρέπει να δώσεις εντολή να αυτοκαταστρέφονται γιατί φτάνουν το όριο του γελοίου.

    Μια είναι η ουσία αγαπητοί χωριανοί.

    ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.

    Και εσείς παραπονιάρηδες αιρετοί μην ανησυχείτε. Μπορείτε άνετα να συνεχίσετε το έργο σας τώρα που ο λαός σας σας έδειξε το δρόμο. Μπορεί και καλύτερα να είναι τώρα από τη θέση του ενεργού πολίτη να φάτε το ¨ ξύλο ¨ που εμείς τρώμε τόσο καιρό αντιμετωπίζοντας τις γελοίες εμμονές σας. Η όρεξη μας δε για την αντιμετώπιση τέτοιων ενεργειών αστείρευτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.