Θα φεγγοβολήσουν οι εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου!

Δεκατρία καινούρια φωτιστικά σώματα νατρίου θα τοποθετηθούν στις εργατικές κατοικίες στον Πολιχνίτο με βάση την απόφαση 46114/17-6-2014 της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου η οποία για το σκοπό αυτό δέσμευσε το ποσό των 700€.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Θα φεγγοβολήσουν οι εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου!

  1. Ο/Η O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (Eνημέρωση δραστηριοτήτων) λέει:

    Συνάντηση Άλλου Δρόμου με Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου για ιδιωτικοποίηση Μακρύ Γιαλού μέσω ΤΑΙΠΕΔ

    Δελτίο Τύπου

    Ο Άλλος Δρόμος συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κο Ζαμτράκη, για ενημέρωση σχετικά με την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση μέσω ΤΑΙΠΕΔ του οικοπέδου ΑΒΚ 121 (Μακρύς Γιαλός), όπως περιγράφεται στο σχετικό ΦΕΚ. Με την πώληση της συγκεκριμένης δημόσιας γης, έκτασης 50,2 στρεμμάτων, τίθενται σε κίνδυνο και μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως η εκφόρτωση καυσίμων για όλη τη Λέσβο, το δημόσιο πάρκινγκ της πόλης της Μυτιλήνης, κλπ.
    Άμεσα θα συγκληθεί η γραμματεία της παράταξης για να συζητηθεί η κλιμάκωση και οργάνωση του αγώνα κατά του ΤΑΙΠΕΔ. Ο Άλλος Δρόμος, οφείλει να πρωτοστατήσει και η κοινωνία της Λέσβου να κερδίσει αυτόν τον αγώνα.

  2. Ο/Η αναγνώστης λέει:

    άντε βρε παιδιά αφού λύσαμε το πρόβλημα με το φωτισμό ίσως φτιάξουνε και το νερό γιατί την ώρα που το φέρνουν πρέπει να είσαι νυχτερίδα για να πλυθείς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.