Πληροφορίες για το μέλλον του Μουσείου

Δημοσιοποιώ τις παρακάτω πληροφορίες -χωρίς να έχω τη δυνατότητα να τις διασταυρώσω- σχετικά με το τί μέλλει γενέσθαι στο Μουσείο.

1. Ο κ. Θεοδώρου στην  επιστολή του καλεί τους ξενοδόχους της Λέσβου να πληρώσουν τα έξοδα για τον υπάλληλο του Μουσείου. Στο Σύλλογο της Αθήνας εκτός από αυτό είπε ότι γίνεται προσπάθεια να δοθούν τα χρήματα απ’ τον ειδικό Λογαριασμό του πανεπιστήμιου. Για το λόγο αυτό στάλθηκε (ή θα σταλεί) επιστολή από πολιτικά πρόσωπα στο Πανεπιστήμιο για την έγκριση του παραπάνω.

2. Άλλο κορυφαίο στέλεχος του Πανεπιστήμιου είπε σε ενδιαφερόμενο πρόσωπο ότι αυτό είναι αδύνατο να γίνει γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό αλλά θεωρεί βέβαιο ότι για τους καλοκαιρινούς μήνες θα σταλεί μόνιμος (;) υπάλληλος για να λειτουργήσει το Μουσείο.

Αλήθειες μου είπαν, αλήθειες σας γράφω. Ψέματα μου είπαν, ψέματα σας γράφω!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Πληροφορίες για το μέλλον του Μουσείου

  1. Ο/Η ω λέει:

    μπουρδεσ

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    τι ΨΗΦΙΣΑΤΕ ?????

    Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ

  3. Ο/Η Στάθις Καφαλούκος λέει:

    Με απλά και ωραία λόγια θα προσπαθήσω να εκφράσω την γνώμη μου παλιά λέγανε δύο λόγια λένε στον μπογιατζή δώσε τους παράδες πάρε το πανί και αιδώ χρειάζεται αυτό κλείδωμα από τον κόσμο το μουσείο και μία μεγάλη ταμπέλα κύριε Θεόδωρου ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ γιατί άμα δεν προσέξουμε από την μαμή στην λεχώνα θα το χάσουμε το μόρο

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν αρκεί μόνο η ταμπέλα ,αλλά και όλο το χωριό να μπει μπροστά έξω από πολιτικά συμφέροντα! Εσείς θα είσαστε?

  5. Ο/Η κοτσαμπαση ειρηνη λέει:

    οταν το 1991 καποιοι θελησαν να καταπατησουν την περιοχη του συγχωρεμενου οι χωριανοι τους εστειλαν απο εκει που ηρθαν. μαλλον τις ιδιες μερες θα ξαναζησουμε

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ

    ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΛΑ

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ?????

    ΟΞΥΣ
    ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

    ΠΟΛΥΧΝΙΑΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.