Σε ποιους να απευθυνόμαστε!

Το ρητό   λέει: τα παράπονα σας στο Δήμαρχο! Η πόρτα όμως του γραφείου του Δημάρχου με τους 45 δημοτικούς συμβούλους, τους καμιά ογδονταριά προέδρους των χωριών και τους 300 περίπου τοπικούς συμβούλους είναι λογικό να είναι πολύ …στενή για να χωρούν οι απλοί πολίτες. Εκεί μπαινοβγαίνουν με ελευθέρας μονάχα οι του …συστήματος.

Για μας τους απλούς πολίτες είναι προτιμότερο τα “παράπονά” μας να τα υποβάλλουμε ιεραρχικά στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και φυσικά λογικό είναι να προτιμούμε τους “δικούς” μας ανθρώπους δηλαδή  όσους έχουν σχέση με την περιοχή μας.

Με βάση τα αποτελέσματα που δίνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στα 196 από τα 198 τμήματα του νησιού (κάποιο μπλέξιμο θα υπάρχει με τα δυο τμήματα για τα οποία δεν έχουν καταχωρηθεί οι σταυροί των υποψηφίων) και εάν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, οι “δικοί” μας άνθρωποι που εκλέγονται είναι οι Τζιμής Στρατής, Αντωνέλλη Αναστασία, Ακριώτης Δημήτρης και Αλεξίου Δημήτρης από την ομάδα του Γαληνού και ο Καραγεωργίου Στρατής από την ομάδα του Ξύδα. Οι τέσσερεις μάλιστα του Γαληνού τυχαίνει να είναι και οι πρώτοι σε σταυρούς του συνδυασμού επομένως σίγουρα θα είναι και αντιδήμαρχοι. Σε αυτούς ελπίζουμε να γίνει κάτι καλό  για την περιοχή μας!

Στους παραπάνω να προσθέσουμε και την  Ζωγράφου Χρυσούλα η οποία είναι από την Καλλονή, εκλέχτηκε με τον Γεωργούλα και το μισό χρόνο μένει στην περιοχή μας (στη Χούλιαρη).

Υ.Γ. Αν υπάρχει και άλλος εκλεγμένος με ρίζες στον τόπο μας-που δεν τον έχουμε υπόψη- με χαρά να τον συμπεριλάβουμε.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Σε ποιους να απευθυνόμαστε!

  1. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ 10 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΩΝ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.