Προεκλογικές επισκέψεις

Χτες το βράδυ επισκέφτηκε το χωριό μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός με πολυπληθή ακολουθία. Η ουζοποσία στον Πλάτανο διατήρησε την παράδοση, ενώ έγιναν και κάποιες επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου σε τοπικό επίπεδο.

Σημείωση:   Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ονόματα χωριανών μας που θα στελεχώσουν τις λίστες των τοπικών υποψηφίων στους διάφορους συνδυασμούς. Στη σελίδα μας θα αναφέρουμε ονόματα μονάχα όταν επισημοποιηθούν ή αν μας  αναφέρει κάποιος που συμμετέχει ως υποψήφιος σε έναν συνδυασμό τα ονόματα και των υπόλοιπων του συνδυασμού του.

Παράκληση:  Να μη γίνονται σχόλια μέσα από τη σελίδα απαξιωτικά για οποιονδήποτε υποψήφιο του χωριού μας ή της περιοχής μας. Κάθε συμπολίτης μας έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος και οι συντοπίτες του ας τον κρίνουν μονάχα με τη ψήφο τους. Καλό είναι να αποφεύγονται και τα θετικά σχόλια για υποψήφιους σε τοπικό επίπεδο γιατί αυτά μπορεί να πυροδοτήσουν τα αρνητικά σχόλια.

Σε κάθε περίπτωση σχόλια που δε θα τηρούν τα παραπάνω θα διαγράφονται άμεσα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.