Η επίδοση των επάθλων του τουρνουά σκακιού

sima_vivl_smallΜε μια απλή τελετή στο χώρο της βιβλιοθήκης -δυστυχώς την Αγροτολέσχη ο κ. Θεοδώρου την έχει μονίμως διαθέσει στις αράχνες και τις κατσαρίδες- δόθηκαν χτες στους νικητές τα βραβεία που είχαν αθλοθετηθεί. Παραβρέθηκαν εκτός απ’ τους νικητές και τα μέλη της επιτροπής της βιβλιοθήκης, συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων και , εκπαιδευτικοί.

Η εκδήλωση άρχισε με μια σειρά από βιντεάκια στα οποία (1) αναφέρονταν από ειδικούς πληροφορίες για το σκάκι και οι ωφέλειες που προκύπτουν για τα παιδιά (2) έγινε παρουσίαση της 13χρονης παγκόσμιας βασίλισσας του σκακιού από την Καβάλα και (3) αποδόθηκε από τον Ανδρεάτο τραγούδι με στίχους σχετικούς μα το σκάκι.

Στη συνέχεια δόθηκαν παραινέσεις προς τα παιδιά που παρευρίσκονταν να ασχοληθούν ακόμα πιο μεθοδικά με το άθλημα και τέλος επιδόθηκαν τα μετάλλια και τα έπαθλα. Χορηγοί των επάθλων ήταν ο Σύλλογος της Αθήνας, ο Κώστας Σταυρινός και ένας ανώνυμος.Βραβεύτηκαν οι:

1. Κούτσικου Ραφαέλλα, νικήτρια στην κατηγορία του Δημοτικού

2. Δηκελιώτης Γιώργος, φιναλίστ στην κατηγορία του Δημοτικού

3. Κούτσικου Ραφαέλλα, νικήτρια στην κατηγορία του Γυμνασίου

4. Καραπαναγιωτίδης Μανώλης, φιναλίστ στην κατηγορία του Γυμνασίου

5. Perparim Vata (Κλήμης) νικητής στην κατηγορία των ενηλίκων

6. Λισέν Μπούζι, φιναλίστ στην κατηγορία των ενηλίκων

Η βιβλιοθήκη συγχαίρει τους νικητές, συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν (47 άτομα) καθώς επίσης και όλους οσους παραβρέθηκαν για να τιμήσουν τους νικητές.

Φωτογραφία0026 Φωτογραφία0016 Φωτογραφία0017 Φωτογραφία0019 Φωτογραφία0021 Φωτογραφία0022 Φωτογραφία0025

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.