Παραχώρηση Θέσης

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα των αυτοδιοικητικών εκλογών αφού απ’ τη μια μπορεί να βγουν στον αγώνα και άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι κι απ’ την άλλη όσοι έχουν ήδη δηλώσει “παρών” δεν έχουν ανακοινώσει συνεργάτες.

Ένα είναι σίγουρο. Ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, άνθρωπος της περιοχής μας που χαίρει εκτίμησης από ανθρώπους όλων των πολιτικών χώρων φέτος δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Παραχώρησε τη θέση του στη νέα γενιά.

Ως δημοτικός σύμβουλος πάντως στο τωρινό συμβούλιο δεν κατέθεσε τα όπλα.  Τελευταία του ενέργεια η εξής:

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Λέσβου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βαγγέλης Παλαιολόγος ζητά τεκμηριωμένη ενημέρωση για οριστική αντιμετώπιση της δυσοσμίας και της παράνομης απόρριψης αστικών λυμάτων στην περιοχή Μακρύ Γιαλού Μυτιλήνης και αναφέρει:

 

Προς

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κοιν.: κ. Δήμαρχο

κ. Πρόεδρο ΔΕΥΑΛ

 

Κύριε Πρόεδρε,

Η επιτροπή κατοίκων και Επαγγελματιών Μακρύ Γιαλού Μυτιλήνης, απέστειλε δεύτερο υπόμνημα στις 4 Μαρτίου 2014 (τρεις μήνες μετά από το πρώτο υπόμνημα) προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ, στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες στην αφόρητη και επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία των κατοίκων, των επισκεπτών και επιχειρηματιών, που προκαλεί το οξύτατο πρόβλημα της δυσοσμίας και της παράνομης απόρριψης αστικών λυμάτων και από τις δύο πλευρές της Μαρίνας, και ζητά άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση για ουσιαστικές ενέργειες και δρομολογήση οριστικής και ολοκληρωμένης λύσης του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Παρακαλούμε λοιπόν να φροντίσετε, ούτως ώστε να υπάρξει ανάλογη προετοιμασία από τους αρμόδιους, για να δοθούν αξιόπιστες και τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που θα υποβάλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το οξύτατο αυτό πρόβλημα, κατά την ώρα των ερωτήσεων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 19 Μάρτη, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και κυρίως οι κάτοικοι του Μακρύ Γιαλού που δεν αντέχουν πια αυτή την αφόρητη κατάσταση.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Παραχώρηση Θέσης

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ;

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Σας παρακαλώ μη ψάχνετε να βρείτε φαντάσματα. Δεν υπάρχουν! Δεν είναι δυνατόν στη σελίδα αυτή να περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες των πολιτικών προσώπων του τόπου μας. Η αναφορά στον Βαγγέλη έγινε -όπως εννοεί και ο τίτλος- επειδή παρέδωσε τη σκυτάλη. Έτυχε να πληροφορηθώ το δημοσίευμα με την επιστολή του και τα συνδύασα.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ

    ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟ

    ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΗΓΕΣ .

    ΑΠΕΡΙΨΑΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΙΤΑΝΤΖΗ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ

    ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ Κ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ

    Δ. Γ ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ
    ΤΕΧΝ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΘΕΤΕ Κ ΙΤΑΝΤΖΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ –

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.