Άξιοι της μοίρας μας!

Πήρα το παρακάτω μήνυμα το οποίο και δημοσιεύω αυτολεξεί. Το μόνο σχόλιο που μου έρχεται στο νου είναι το “άξιοι της μοίρας μας”

Στρατή καλημέρα
Αποφάσισα να σου γράψω το παρακάτω σημείωμα για να το δημοσιοποιήσεις μήπως και κάποιοι επιτέλους ντραπούν και αποφασίσουν έστω και τώρα να ασκήσουν το θεσμικό ρόλο που με την ψήφο μας κατέχουν.

α)Εδώ και τρείς εβδομάδες απο όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου αυτοκίνητα κατεβαίνουν στην Μυτιλήνη και απο τον χώρο των πρώην δημοτικών σφαγείων της πόλης παραλαμβάνουν υλικό επισκευής οδοστρώματος (πίσσα επισκευαστική ) σε σακί για ανάλογη χρήση.
Σε ερώτηση μου σε αιρετούς ποιός τους ειδοποίησε να παραλάβουν την πίσσα απαντούν ότι αποτελούσε χρόνιο και συνεχές αίτημα τους ,και ότι ενοχλούσαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μουτζούρη συνεχώς διότι τα προβλήματα είναι πολλά
Όλοι(οι αιρετοί) κατέληγαν να αναφέρουν ότι είχαν πληροφόρηση απο την αρμόδια υπηρεσία μετά απο όχληση τους.
Φαίνεται λοιπόν ότι στην δική μας Δημοτική Ενότητα δεν έχουμε φτάσει στο στάδιο αυτό (να ενοχλούμε δηλ την υπηρεσία ) ή δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα με τις λακκούβες!!
Διότι  πίσσα στην περιοχή μας δεν ήλθε και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να φέρει!

β)Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε πρόβλημα με την σπασμένη αποχέτευση στον ποταμό στη Βρίσα.Μετά απο πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες η μικρή αυτή παρέμβαση που απαιτείται πήρε απο τον Δήμο το δρόμο της με μελέτη -εγγραφή στο προυπολογισμό -δέσμευση πίστωσης κτλ.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βγεί ο ανάδοχος και δεν υπογράφηκε σύμβαση ανάθεσης διότι δεν υπάρχει αιρετός που να πιέζει και να ενδιαφέρεται για το έργο.
Σε αντίθεση με το έργο της επισκευής του Παιδικού Σταθμού Πολιχνίτου όπου υπήρξε ενδιαφέρον και σήμερα μετά και την υπογραφή της σύμβασης ,το έργο υλοποιείται αν και σαν ιδέα και στόχευση πρός υλοποίηση ξεκίνησε εδώ και έξι μήνες .

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Άξιοι της μοίρας μας!

  1. Ο/Η Π. Νικέλλης λέει:

    Τώρα που υπάρχει (πίσσα επισκευαστική) μήπως είναι καιρός να επισκευαστεί και το οδόστρωμα στα σημεία που έχουν γίνει επισκευές του δικτύου ύδρευσης; Κάποτε η δικαιολογία ήταν ότι δεν υπήρχε, και όντως δεν υπήρχε. Τώρα;

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ!!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ”’ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ”’

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ε παιδια

    ο βαγγελης παλαιολογος τι κανει

    ερχεται για δημαρχος παλι να μας σωσει ???

    οι εκλεγμενοι του χωριου ???/

    το εργο αν εχει μιζα γινεται . η λαδια…

    καρσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.