Καινούρια χωματερή Βρίσας!

Μας κατάγγειλε ένας αναγνώστης μας:

“Πήγαμε στο “πευτσονάρ” (πευκώνα) κοντά στην Παναγιούδα να κόψουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τα παιδιά. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουν τα μάτια μας το τί είχαν πεταμένα εκεί μέσα! Σκουπιδαριό χωρίς προηγούμενο! Κάτι πρέπει να γίνει”

Δυστυχώς ανέκαθεν τα δασάκια και τα λαγκάδια κοντά στο χωριό ήταν μικρές χωματερές γιατί ο καθένας μας πετούσε όπου τον βόλευε τα άχρηστα αντικείμενά του. Ποτέ δε λειτούργησε στην περιοχή μας οργανωμένο σύστημα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων. Κάθε δημότης που ήταν λίγο ευαισθητοποιημένος τα κουβαλούσε μόνος του στη χωματερή, στον Οξύ. Τώρα που εδώ και μήνες έκλεισε η χωματερή, χωρίς να νοιαστεί κανένας αρμόδιος να υποδείξει στον κόσμο μια εναλλακτική λύση, τα πράγματα για το περιβάλλον του τόπου μας δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Κρίμα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Καινούρια χωματερή Βρίσας!

  1. Ο/Η AB λέει:

    Θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό από όλους τους πολίτες ότι επίσης ΔΕΝ κόβουμε “Χριστουγεννιάτικα” δέντρα από το δάσος όποτε μας αρέσει ή μας βολεύει…εκτός από το ό,τι φυσικά δεν κάνουμε “χωματερή” το δάσος οποιαδήποτε κι αν είναι η τυχόν “δικαιολογία”!!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    από παλιά και επι χωματερής ολα τα λαγκάδια και πεφτσουνάρια ήταν σκουπιδαριό απο βρισαγώτες καταστηματάρχες και μη!!!!

  3. Ο/Η ενας βρισαγωτης λέει:

    το σχολιο μου ειναι ασχετο με το θεμα πιο πανω..ειναι μια ιστοσελιδα με παλια εγγραφα και φωτογραφιες της λεσβου..μπορει να εχουν καποιο ενδιαφερον κ.Στρατη επειδη εμαθα οτι μαζευετε παλια εγγρεφα και φωτογραφιες..μπορει να εχει τιποτα που να αφορα και την βρισα
    ευχαριστω
    http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politismos/200-hronia-istorias-tis-lesvoy-sto-psifiako-apothetirio-tis
    http://www.ergani-repository.gr/ergani/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.