Από το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου

Πήραμε από την πρόεδρο του Συλλόγου Πέρσα Μπατζάκη την παρακάτω ανακοίνωση:

Το απερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου στη διάρκεια της θητείας του έτυχε απεριόριστης βοήθειας, υλικής, οικονομικής, εθελοντικής εργασίας αλλά και ηθικής συμπαράστασης από πληθώρα ατόμων και φορέων, που έδωσαν ώθηση στο έργο του για την επίτευξη των στόχων του.

Ερχόμαστε λοιπόν με το τέλος της θητείας μας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στάθηκαν αρωγοί μας. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά όλους θερμά.

Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. και είμαστε σίγουροιότι θα προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό μιας και στην πλειοψηφία τους πρόκειται για νέα άτομα, γεμάτα όρεξη για προσφορά και φρέσκες ιδέες.

Νέο Δ.Σ.

Το Σαββάτο 16 Νοε2013 στις 16.30 το απόγευμα και αφού συνήλθε μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. το οποίο αναδείχτηκε αποτελείται από τις:

Πρόεδρο:  Πέρσα Γιαννίκου Μπατζάκη

Αντιπρόεδρο:  Αγγελική Μπινή Παπαδοπούλου

Γραμματέας:  Μυρσίνη Κολοβελόνη Καλατζή

Ταμίας: Άντζελα Sperlea Καραΐσκου

Μέλος:   Μαρία Βάσσου Λινάρδου

Πρόσκληση

Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί όποια από τα μέλη του επιθυμούν το Σάββατο και ώρα 16.30 στο Δημοτικό Σχολείο για να βοηθήσουν στην κατασκευή ημερολογίων.

Επειδή έχουμε καθυστερήσει (έπρεπε να προηγηθούν οι εκλογές) χρειαζόμαστε όσο γίνεται μεγαλύτερη βοήθεια. Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε. Ως συνήθως θα υπάρχει και καφεδάκι. Θα παρακαλούσαμε όσους έρθουν να φέρουν ότι διαθέτουν από τα πιο κάτω υλικά:

Μικρές κλειστές κουκουνάρες, κυπαρισσόμηλα, βελανίδια, αποξηραμένα φρούτα (πορτοκάλι, νεράτζι), όσπρια  και ότι άλλο σχετικό  διαθέτουν.

Δεκτή και κάθε βοήθεια ατόμων που έχουν ταλέντο στη χειροτεχνική έστω και αν δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Από το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ:

    Παρακαλώ να κάνετε και έναν οικονομικό απολογισμό ξεκινώντας απο τι παραλάβατε ,τι ξοδέψατε και που ,καθώς και το τι παραδώσατε.
    Η βοήθεια που αναφέρετε παραπάνω πράγματι δόθηκε απο την τοπική κοινωνία .
    Δώστε τους λοιπόν την χαρά να ξέρουν και την σημαντική αυτή λεπτομέρεια ως αρμόζει σε συμβούλιο που χειρίστηκε τα κοινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.