Ακόμα μια θεατρική παράσταση από τους Πολιχνιάτες!!!

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας στην οποία συμμετέχουν και χωριανοί μας, και η οποία στο παρελθόν μας εντυπωσίασε, ετοιμάζεται για μια ακόμα θεατρική παράσταση σύμφωνα με ανακοίνωσή τους:

Ο σύλλογος Πολυχνιατών Λέσβου θα ανεβάσει το θεατρικό έργο “κλέψε λιγότερο” του Ντάριο Φο στις 3/11 ώρα 6.30 στο θέατρο του Δημαρχείου του Χολαργού και στις 18/11 ώρα 20.00 στο θέατρο του Δημαρχείου της Ηλιούπολης. Η σκηνοθεσία του έργου, η μουσική και τα κοστούμια, είναι φροντίδα και ευθύνη του χαρισματικού μας σκηνοθέτη και Ηλιουπολίτη κου Γιώργου Αδαμαντιάδη.
Το έργο πολύ σύγχρονο, θίγει τα κακώς κείμενα, τις κομπίνες, τις μίζες, τα αλληλοκουκουλώματα και όλο το καλά στημένο πάρε – δώσε…
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Χαράλαμπος Αδαλής, Μαρία Βερβάτη, Αποστόλης Βογιατζής, Μαρία Βογιατζή, Ιωάννα Δαλβαδάνη, Θεόδωρος Κούσκος, Στράτος Παπουτσάς, Δωροθέα Πολυχρονοπούλου, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, Μαριάνθη Ρούμπου, Λίτσα Σαμίου, Ξενοφών Σάμιος, Στράτος Σαντής, και Γεώργιος Χατζόγλου.

 

Δεν πρόκειται για μια απλή ομάδα ανθρώπων που συναντιούνται μόνο στις πρόβες αλλά, όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους, για κάτι παραπάνω:

Εμείς οι Πολυχνιάτες, που κατοικούμε πλέον στην Αθήνα, γίναμε ομάδα ύστερα από ατέλειωτες ώρες ευχάριστης και πολυεπίπεδης μεταξύ μας επικοινωνίας. Δουλεύουμε, τρώμε, καυγαδίζουμε, διασκεδάζουμε, συζητάμε, χαιρόμαστε, στεναχωριόμαστε, θυμώνουμε. Μέσω αυτής της διαδικασίας μάθαμε, να ακούμε και να είμαστε ανοιχτοί στην διαφορετικότητα, να συσχετιζόμαστε αληθινά. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας καθοδηγούμενης από τον σκηνοθέτη μας Γιώργο Αδαμαντιάδη, θα παρακολουθήσετε επί σκηνής. Είναι τιμή και χαρά για εμάς να έχουμε κοντά μας ένα σκηνοθέτη με τόσο υψηλού επιπέδου κατάρτιση. Σας περιμένουμε λοιπόν σε μια από κοινού παράσταση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σας …περιμένουμε και στο χωριό!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Ακόμα μια θεατρική παράσταση από τους Πολιχνιάτες!!!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μπραβο παιδια

    πρωτη θεση θελω να καθεται ο κυριος ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ.
    650.000.000 ΕΚΑΤΟΜ ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
    ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.
    ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ??

    Η ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ 15ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ????

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ
    ΑΥΓΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥΓΓΙ ΤΟΥΣ

    Η ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.