Θα γεμίσουν ποτάμια, λαγκάδια και δασάκια!

Ως συνήθως πηγαίνουμε ανάποδα! Έκλεισε η χωματερή στον “Οξύ” αλλά κανένας δεν φρόντισε να μας ενημερώσει προηγούμενα τι θα γίνει με τα ογκώδη άχρηστα υλικά που θέλει κάποιος να πετάξει.

Όταν ακόμα λειτουργούσε η χωματερή και υπήρχε επομένως η διέξοδος να τα πάει κάποιος εκεί -δυστυχώς- πολλοί προτιμούσαν την κακώς νοούμενη ευκολία τους και τα έρριχναν όπου έβρισκαν. Γι αυτό και γύρω απ’ το χωριό υπάρχουν δεκάδες μικρές και μεγάλες χωματερές (Αλήθεια αυτές δε θα αποκατασταθούν;)

Τώρα κανένας δε ξέρει τι να κάνει με τα ογκώδη άχρηστα υλικά. Μου είπαν ότι στον Αλμυροπόταμο είναι πεταμένα διάφορα τέτοια, σε ένα μάλιστα σημείο υπάρχουν δυο στρώματα το ένα δίπλα στο άλλο.Πρόκειται για το κομμάτι του ποταμού κοντά στην παραλία εκεί όπου κάποιοι “ανόητοι” φιλοδοξούν να αναδείξουν  έναν υγροβιότοπο. Έστησαν μάλιστα οι “ανόητοι¨(βλέπε Σύλλογος της Αθήνας) και ενδεικτική ενημερωτική πινακίδα και επιπλέοον καθόρισαν και περιπατητική διαδρομή που περιλαμβάνει τον παρόχθιο δρόμο!.

Πως να μην απελπιστεί κάποιος και να πει: “Μ’ αυτούς δεν γίνεται τίποτα. ‘Όχι μόνο δε φτιάχνουν αλλά γκρεμίζουν!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Θα γεμίσουν ποτάμια, λαγκάδια και δασάκια!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΔΕ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ??

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΤΑΊΝΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!! ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ….. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ, ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ (ΣΗΜ. ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΟΥ ΟΓΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΑΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗ ! ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΤΑΞΑ ΣΚΠΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΔΑΣΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ? ΤΟΥΡΣΙ???

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΑΖΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ)

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    esis kirie Tselepidaki de exete xoma na boulosete ti xomateri sas??? apo emas tha parete? kai i paranomi xomateri piso ap to magazi toy Saltamara ti tha gini? iparxi perivalontologiki evesthisia eki???

    • Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

      ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ. Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ Η ΒΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΛΜΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΣΥ;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.