Ευτυχώς δεν είναι μεταλλεία χρυσού!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευτυχώς δεν πρόκειται για μεταλλεία χρυσού! Δεν υπάρχει επομένως κίνδυνος να γίνουμε …Σκουριές Χαλκιδικής!

Πρόκειται για το οικόπεδο των αδελφών Θράσου και Στάθη Ταξείδη που δώρισαν στην πάλαι ποτέ Κοινότητα για να φτιάξει γήπεδο (επί προεδρίας Δ. Σιγεώργη). Ο χώρος ισοπεδώθηκε αλλά  γήπεδο δεν φτιάχτηκε. Εξάλλου έχουν λιγοστέψει τόσο τα παιδιά που πολύ δύσκολα θα φτιάχνονται δυο εντεκάδες. (Ένα γηπεδάκι 5Χ5 είναι ότι χρειάζεται για το χωριό αλλά που να το βρούμε! Εξάλλου εμείς δεν είμαστε Αμπελικό για νά έχουμε τέτοιες πολυτέλειες)

Το γήπεδο λοιπόν δεν έγινε και το οικόπεδο παραχωρήθηκε από τον Δήμο στον εργολάβο που έχει αναλάβει την αποκατάσταση της χωματερής στον “Οξύ” για να πάρει χώμα.

Εμείς δεν ξέρουμε αν σύμφωνα με τη σύμβαση ανάθεσης του έργου είχε τέτοια υποχρέωση ο Δήμος ούτε αν θα μπουν χρήματα στο ταμείο του Δήμου. Ούτε αν υπάρχει μελέτη και άδεια  για την εξόρυξη Ούτε αν υπάρχει μελέτη για την αποκατάσταση του χώρου αυτού στη συνέχεια. Αυτά τα ξέρουν οι αρμόδιοι άρχοντες συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Σε μας έκανε εντύπωση ότι παρά του ότι δίπλα ακριβώς από το πολύ βαθύ σκάμα που έχει δημιουργηθεί περνάει αγροτικός δρόμος δεν υπάρχει η παραμικρή πινακίδα σήμανσης ή μια κορδέλα έστω!!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Ευτυχώς δεν είναι μεταλλεία χρυσού!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    περιβαλοντικη μελετη υπαρχυ???
    οι οικολογοι τι κανουν???? φχανουν με κονδυλια της εοκ τον οξυ καταστρεφοντας την βρυσα???

  2. Ο/Η ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ λέει:

    Στο συγκεκριμένο σημείο εκτελείται μια καταφανέστατη παρανομία σε βάρος του χωριού μας με την ανοχή και την συνενοχή της Δημοτικής Αρχής αλλά και την παγερή αδιαφορία του Τοπικού Συμβουλίου.
    Για όσους ξέρουν απο δημόσια έργα τα ερωτήματα του διαχειριστή έχουν απάντηση και δυστυχώς είναι τέτοια που θα πίκρανε τον καθένα απο μας που αγαπάμε αυτόν τον τόπο.
    Ποιός όμως έπρεπε να κινηθεί και να τους σταματήσει;
    Λοιπόν το Υπουργείο Εσωτερικών με την Εγκύκλιο 49/2010 με θέμα ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ στο θέμα 3 και στις αρμοδιότητες του Προέδρου αναφέρει:

    ”είναι υπεύθυνος για την προστασία της δημοτικής περιουσίας στα όρια της τοπικής
    κοινότητας και έχει καθήκον να αναφέρει αμελλητί στον δήμαρχο ή στον αρμόδιο
    αντιδήμαρχο ζημιές ή προσβολές των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του δήμου,”

    Τώρα αν εσείς είδατε άσκηση της αρμοδιότητας αυτής στην συγκεκριμένη περίπτωση να το πείτε και σε μας.
    Ναι είμαστε άξιοι της μοίρας μας………………………..

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΣΣΣΣΣ!!!! Η ΒΡΙΣΑ ΚΟΙΜΑΤΕ!! ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ Η ΟΥΖΑΡΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ!!! ΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ???ΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????? ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.