Και όμως αληθινό…

Όσο κι αν φαίνεται απίθανο είναι απολύτως αληθινό. Ένας χωριανός μας ήθελε να φτιάξει τα δόντια του και απευθύνθηκε, με υπόδειξη φίλου του σε έναν “οικονομικό” οδοντίατρο. Το κόστος της εργασίας υπολογίστηκε σε 2.500 €, ποσό σχεδόν απαγορευτικό γι αυτόν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που έχουμε. 

Με παρότρυνση άλλου γνωστού του πήγαν μια εκδρομή στην Τουρκία και επισκέφθηκαν έναν οδοντίατρο, ο οποίος ζήτησε για να κάνει την εργασία αυτή 500€ Έτσι άρχισε να πηγαινοέρχεται στα απέναντι παράλια για να φτιάξει τα δόντια του.

Βέβαια πριν από αρκετό καιρό είχα ακούσει από φίλο μου ότι πήγαινε απέναντι με το αυτοκίνητό του για να το κάνει σέρβις!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Και όμως αληθινό…

  1. Ο/Η MD House λέει:

    Ω! Ναί, και εγω σε πρόσφατη επίσκεψή μου στη γείτονα χώρα, βρήκα χρυσές πραγματικά ευκαιρίες για αγορές!! με 1 τούρκικη λύρα αγόρασα ολόκληρο μπουκέτο με τριαντάφυλλα! Μάλιστα, βρήκα και φέρετρο μαόνι, 1,20 Χ 2,30 με δερμάτινο εσωτερικό μόλις με 100 ευρώ! Σπεύστε όλοι να προλάβετε!

  2. Ο/Η Stratis λέει:

    Μη τυχόν και χρησιμοποιήστε με επένδυση δέρματος διότι δεν είναι φυσικό δέρμα αλλά συνθετικό που δεν σαπίζει και δεν διασπάται και θα μείνετε εκεί εσαεί!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.