Έφυγε ο Δημήτρης Σιγεώργης

Αργά χτες τη νύχτα πέθανε ξαφνικά στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Δημήτρης Σιγεώργης ή Βαγιάρας όπως ο ίδιος αρέσκονταν να λέει.

Ο Δημητρός γεννήθηκε το 1945 και ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του. Έγινε οικοδόμος. Γρήγορα όμως ασχολήθηκε με τα κοινά και πρόσφερε στο χωριό του από διάφορες θέσεις. Ξεκίνησε από πρόεδρος του Συνεταιρισμού, στη συνέχεια (1986) πρόεδρος της Κοινότητας. Το 1994 εκλέχτηκε για δεύτερη φορά πρόεδρος στην Κοινότητα και στη συνέχεια με τον “Καποδίστρια” εκπροσώπησε το χωριό ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος.

Ως πρόεδρος συνέβαλε αποφασιστικά να στηθεί η Συλλογή φυσικής ιστορίας καθώς και η “αδελφοποίηση” με τους ομόριζους μας Μυτιληνιούς της Σάμου. Ως χαρακτήρας είχε το φυσικό χάρισμα του καλαμπουριού και της ετοιμόλογης απάντησης στις συζητήσεις του. Αξέχαστο θα μείνει το σκυλί του , το οποίο …έβρισκε  τους πευτσίτες!!!

Για την ακριβή ώρα της κηδείας του θα σας ενημερώσω αργότερα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.