Εκκρεμότητες!

Υπάρχουν επείγουσες εκκρεμότητες στο χωριό μας που καλά είναι να μη τις ξεχνάμε:

1) Πέρσι το καλοκαίρι είχε αποφασιστεί να γίνει μια γεώτρηση υδροδότησης για να υπάρχει εναλλακτική λύση καθώς παρατηρείται “κόπωση” της γεώτρησης των Βατερών. Είχαν μάλιστα επισκεφθεί την περιοχή μας ειδικοί και αρμόδιοι οι οποίοι επέλεξαν η γεώτρηση να γίνει δίπλα στη δεξαμενή απ’ την οποία υδροδοτούνται τα Βατερά (στο δρόμο Βρίσας – Βατερών) Δεν έγινε τίποτα.

2) Η Εφορεία Βυζαντινών αρχαιοτήτων είχε ανακοινώσει ότι μόλις τακτοποιηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιβάλλοντα χώρου στον Παλιόπυργο θα γίνουν ενέργειες από μέρους της για ένταξη του έργου ανάδειξής του σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Σημείωνε μάλιστα ότι υπάρχει έτοιμη επικαιροποιημένη μελέτη. Ξέρει κανείς αν προχώρησε καθόλου το θέμα;

3) Η σπασμένη και φραγμένη αποχέτευση του χωριού δίπλα στο παλιό γεφύρι είχε δημιουργήσει έντονο πρόβλημα με τα απόβλητα στην κοίτη του ποταμού και κίνδυνο μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα απ’ τον οποίο υδροδοτείται το χωριό. Το συνεργείο που ήρθε για την αποκατάσταση της ζημιάς το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει ένα χαντάκι για να οδηγούνται τα λύματα 20-50 μέτρα πιο κάτω ώστε να μη φαίνονται απ’ το δρόμο. Το πρόβλημα όμως παραμένει αναλλοίωτο.

4) Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Σταυρού – Αμπελικού κολλάει στο ότι πρέπει να γίνει τροποποιητική μελέτη επειδή η αρχική προέβλεπε τεράστιο όγκο μπάζων για τα οποία δεν υπήρχε χώρος να εναποτεθούν. Θα τελειώσει κάποτε η μελέτη αυτή μπας και προκάνουμε να ενταχθεί για χρηματοδότηση.

5) Θα κλείσουν οι λακκούβες στους δρόμους που εγκυμονούν κινδύνους για ατυχήματα; Το χειμώνα δεν γινόταν γιατί η πίσα δεν δουλεύεται. Τώρα που καλοκαίριανε;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Εκκρεμότητες!

  1. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    ειδικα το τελευταιο, είναι η πιο μεγαλη μπουρδα που εχουμε ακουσει. Στο εξωτερικο ασφαλτοστρωνουν στους -20 με καταρακτώδη βροχη και ξημερωματα με τεραστιους προβολεις. Για να μην εμποδιζετε η κυκλοφορια. Εκει δεν εχει προβλημα η πίσσα? Μαλλον ειναι αλλιώτικη πίσσα η δική τους. Πιο ακριβή πιο εξελιγμένη..

  2. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΡΑΤΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

  3. Ο/Η ΤΣΕΛΕΠΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ λέει:

    ΣΤΡΑΤΗ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.