Άρχισαν τα τριαντάρια!!!

Χτες το μεσημέρι 31, σήμερα 32 οι βαθμοί Κελσίου στο χωριό. Η ζέστη αρχίζει να δυσκολεύει όσους τουλάχιστον δουλεύουν στο ύπαιθρο.

Η θάλασσα είναι καταπληκτική αλλά οι λουόμενοι λίγοι! Το σαββατοκύριακο πήζουμε, τις υπόλοιπες μέρες μετριόμαστε. Έτσι πορεύονται προς το παρόν τα Βατερά του Ιουνίου.

Αφίξεις έχουμε από την Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϋ!!! Ένα ζευγάρι ήρθε με το επίθετο της γυναίκας να είναι Νικέλλη και της οποίας ο παππούς Παναγιώτης κατάγονταν από τα Βατερά! Πρώτος ερχομός στην Ελλάδα μέλους της οικογένειας από τότε που ο παππούς έφυγε στη ξενητειά. Τελικά χάρις στο ενδιαφέρον του Γιώργου Χαχαδάκη (στο ξενοδοχείο του οποίου είχαν καταλύσει) βρήκαμε την άκρη. Ο παππούς Παναγιώτης ήταν ένας απ’ τα εφτά αδέλφια του Δημήτρη Νικέλλη (Κουτούτσ) και φυσικά συγκίνηση κατά τη συνάντηση με τους στενούς συγγενείς (ο υποφαινόμενος δεν έχει στενή συγγενική σχέση)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Άρχισαν τα τριαντάρια!!!

  1. Ο/Η Μακρινός συγγενής λέει:

    Εφτά αδέλφια; Μόνο για τον Δημητρό και για τον Στέλιο γνώριζα μέχρι στιγμής, (Οι γονείς τους, Ιωάννης και Ελένη Νικέλλη, εκτός αν κάνω λάθος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.