Καλλιτεχνικές δημιουργίες του Κώστα Νικέλλη

Στα πλαίσια της έκθεσης που ανάφερα παραπάνω αποφάσισα να παρουσιάσω χωριανούς μας καλλιτέχνες και ιδιαίτερα αυτούς οι οποίοι δεν είναι ευρέως γνωστοί στο χωριό μας.

 Ο Κώστας Νικέλλης κατάγεται από το χωριό μας και είναι γιος του συνονόματού μου Στρατή. Τον γνώρισα από απόσταση μέσα απ’ το διαδίκτυο κατά την υλοποίηση μιας εκπαιδευτικής δραστηριότητας στο Λύκειο, στα πλαίσια της οποίας καταγράψαμε σε έναν τόμο τους καλλιτεχνικούς και πνευματικούς δημιουργούς της περιοχής μας. Γεννήθηκε το 1969 και είναι ιδιωτικός υπάλληλος, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τα έργα του είναι εξαιρετικά και κοσμούν σημαντικές διεθνείς ηλεκτρονικές galery. Για τη δημιουρία τους χρησιμοποιεί τα προγράμματα: 1. Curious Labs Poser για τα ανθρώπινα μοντέλα και τις πόζες τους. 2. 3D studio για κάποια απ’ τα τρισδιάστατα αντικείμενα. 3. Bryse για τα δέντρα κ.λ.π. 4.Adobe photoshop, paint shop pro kai Universe Image Creator για την τελική επεξεργασία. Με τα έργα του αυτά ο Κώστας συμβάλει στην προβολή της ελληνικής ιστορίας

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.