Περί Βατερών ειδήσεις και σχολιασμοί

Χτες Πρωτομαγιά στα Βατερά ήταν ανοιχτά σχεδόν όλα τα καταστήματα δηλαδή εκτός από αυτά που ήταν ανοιχτά και το χειμώνα ή είχε γνωστοποιηθεί μέσα απ’ τη σελίδα μας ότι θα άνοιγαν αυτές τις μέρες είδαμε επίσης ανοιχτά το “HOLA” , τον Κοζανίτη,  τη Σκνίπα και τον ΌΜΗΡΟ.

Η κίνηση ήταν μέτρια και οι κολυμβητές αρκετοί. Έμαθα ότι στο “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” υπάρχουν εκδρομείς από Αμερική και Τουρκία.

Στον Πλάτανο διαμαρτύρονταν άτομα που ήρθαν από Μυτλήνη και Αθήνα να περάσουν τις μέρες αυτές στα σπίτια τους στα Βατερά για το σκοτάδι που επικρατεί (πολύ μεγάλο μέρος του δημοτικού φωτισμού δεν λειτουργεί) και το χάλι των σκουπιδιών με τους υπερχειλισμένους κουβάδες να περιμένουν μάταια το απορριματοφόρο. Και η ατάκα από ντόπιο της παρέας τους. Σιγά ρε! Δυο τρεις μέρες είναι το πρόβλημα. Μετά θα συνηθίσετε, όπως κι εμείς. Κανένας δεν διαμαρτύρεται πια για τέτοια θέματα. Εξάλλου από σκουπίδια είστε χορτάτοι και στις πρωτεύουσές σας και το σκοτάδι στα Βατερά είναι μαγεία!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Περί Βατερών ειδήσεις και σχολιασμοί

  1. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΣΔΙ ΤΩΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ . ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ.

    • Ο/Η ΑΦΑΝΗΣ λέει:

      όλα μια συνήθεια είναι.. την λύση φέρνουνε τα samsung κινητά που έχουνε άψογο φακό! κάτοικοι των βατερών, ο γερμανός έχει προσφορα στα κινητά, όχι με κάμερες, όχι με 3g και άλλες βλακείες, αλλα με φακό! ο γερμανός φροντίζει ακόμα και για το πως θα φτασετε σπίτια σας.. βέβαια, στο κουτι του κινητού γράφει με ψιλά γράμματα ‘ όποιος την νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί! γιαυτό ουδεμία ευθύνη φέρει η samsung..’ Καλό Πάσχα.

  2. Ο/Η ΜΠΑΡΠΑ ΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΤΟΥΘΚΟΜ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΕΛ ΜΟΥΡΕΛΙΜ ΙΝΕ ΣΟΝΙ! ΕΧ ΤΣΙ ΤΖΙΠΙΑΡΕΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣ ΜΟΥΡΕΛΙΑΜ!!

  3. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΤΟ ΦΩΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ “ΜΑΥΡΑ” ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ…..ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ????

  4. Ο/Η θανασης λέει:

    δεν πειραζει ρε παιδια μαθημενοι ειμαστε να μας λεν τελευταια ωρα οτι τα σκουπιδια δεν θα μαζευτουν και ας πληρωνουμε δημο τα καναλια να μην παιζουν και ας πληρωνουμε ερτ και ορισμενοι να κλεινουν με τα αυτοκινητα τους την πορτα απο τις δημοτικες τουαλετες και εκει να μην λεμε τιποτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.