Τα πρώτα πούλμαν

Τα πρώτα πούλμαν με εκδρομείς μαθητές είδαμε σήμερα στο χωριό. Ήταν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Είχαν αποβιβαστεί και πορεύονταν προς το Μουσείο. Όπως μου είπε ένας απ’ τους συνοδούς καθηγητές είχαν επισκεφτεί την Αρχαία Πύρρα και τους καταρράκτες της Πέσσας στα Βασιλικά. Μετά την επίσκεψη στο Μουσείο θα ακολουθούσε καφές στα Βατερά, επίσκεψη στις θερμοπηγές Πολιχνίτου και φαγητό στη Νυφίδα.

Απ’ το παραπάνω πρόγραμμα φαίνεται ξεκάθαρα πόσο καλά μπορούν να συνδυαστούν πολλά μέρη της περιοχής μας και να αποτελέσουν έναν πολύ ενδιαφέροντα τουριστικό-περιηγητικό προορισμό τόσο για τους κατοίκους του νησιού μας όσο και για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες. Και φυσικά οι παραπάνω τοποθεσίες μπορούν να εμπλουτισθούν και με άλλες (ανάλογα και με τα ενδιαφέροντα των εκδρομέων) όπως είναι το λιμανάκι της Σκάλας, το μοναστήρι στο Δαμάντρι, οι θερμοπηγές στο Λισβόρι, η αλυκή Πολιχνίτου κ.λ.π.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.