Τελικά μας άφησαν απέξω

Απ’ ότι διάβασα στις τοπικές εφημερίδες εγκρίθηκε χτες από το δημοτικό συμβούλιο ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του νέου Δήμου Λέσβου. Δεν αναφερόταν πουθενά ότι έγιναν κάποιες αλλαγές. Άρα η περιοχή μας έμεινε χωρίς γραφείο τουρισμού και με ελάχιστους υπαλλήλους.

Απ’ όσο παρακολουθώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν υπήρξε αντίδραση από κανέναν αυτοδιοικητικό παράγοντα ή φορέα της περιοχής μας για το θέμα αυτό. Μόνο ο Σύλλογος της Αθήνας έστειλε μια επιστολή στο Δήμαρχο.

Στο μεταξύ στο Πλωμάρι εδώ και πολύ καιρό γίνεται χαμός (διαμαρτυρίες, λαϊκές συνελεύσεις, δημοσιεύματα, παραιτήσεις εκλεγμένων αυτοδιοικητικών της περιοχής κ.λ.π.) επειδή καταργούνται διάφορες υπηρεσίες (όπως η ΔΟΥ κ.ά) Ένα αποτέλεσμα από όλα αυτά προέκυψε στη χτεισινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο κ. Πατερέλλης (επικεφαλής της 3ης δημοτικής παράταξης) επέμενε να δημιουργηθεί διοικητήριο και στη νότια Λέσβο (βλέπε Πλωμάρι) και ότι μόνο με την αποδοχή αυτού του αιτήματος θα ψηφίσει τον κανονισμό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Τελικά μας άφησαν απέξω

  1. Η γενικη αδρανεια και ραθυμια του κοσμου ειναι παντα υπευθυνη για το χαλι της περιοχης μας – και ειδικοτερα των επαγγελματιων, που εχουμε ολοι τις ευθυνες μας..μονο οταν φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο μονο τοτε γινεται το ξυπνημα ( οπως η ιστορια δειχνει ) αλλα δυστυχως ουτε αυτο διαρκει για πολυ & γιαυτο παντα τιποτα δεν προοδευει οπως θα επρεπε …Υπαρχει μια επιτροπη Τουρισμου στο Δημο Μυτιληνης – εκπροσωποι απο το ΔΔ Πολιχνιτου ειναι ο Στρατης Προκοπιου & ο Λευτερης Τσιτσανος – αραγε τι εχουν να πουν επι του θεματος ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.