Κρίμα!!! τίποτα άλλο!

kampanario1Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι αδίστακτοι ιερόσυλοι. Χτες βράδυ αναριχήθηκαν στον τρούλο του καμπαναριού της εκκλησίας μας, της Ζωοδόχου πηγής, για να αφαιρέσουν τον πολύ μεγάλο και βαρύ Σταυρό. Το κακό δεν είναι ότι τα κατάφεραν αλλά ότι κατέστρεψαν την οροφή του καμπαναριού αφού μερικές πέτρες ξεκόλλησαν και έπεσαν!

Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι δουλειά αυτών που μαζεύουν μέταλλα διότι ο Σταυρός αυτός ζύγιζε τουλάχιστον 20 κιλά, χωρίς όμως να αποκλείει και άλλες αιτίες. Στο καμπαναριό δεν επιτρέπεται να ανεβεί κανένας διότι περιμένουν τη σήμανση για να πάρει αποτυπώματα. Έχει βρεθεί και ένα συρματόσχοινο με το οποίο μάλλον κατέβασαν το Σταυρό.

Γείτονας της περιοχής είπε ότι άκουσε κάποιους θορύβους κατά τις 2.00 το πρωί αλλά φοβήθηκε να ανοίξει το παράθυρο.

Και μη χειρότερα!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

88 απαντήσεις στο Κρίμα!!! τίποτα άλλο!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αιντε και του ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!

  2. Ο/Η Παρατηρητης εκ του μακρωθεν λέει:

    Σαν δεν ντρεπομαστε λεω! Σε λιγο θα σας παρουν και τα βρακια σας και δεν θα το παρετε χαμπαρι….

  3. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ……..

  4. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ;
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αστεια…………πολυ γελασαμε

  6. Ο/Η METAXIA COSSIS λέει:

    EINAI POLLY LUPHRO AUTO POU SUNEVEI KAI LUPAMAI PARA POLY GIA AUTO. EUXOMAI H PANAGIA NA TOUS DWSEI THN ANALOGH TIMWRIA.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλό σαν αστείο αλλά να μην βάζουμε και ιδέες!!!!

  8. Ο/Η ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ λέει:

    ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΛΟ….(απο τους γνωστούς της αστυνομίας)

  9. Ο/Η !!!!!!!!!!!!!!! λέει:

    Τελικα ειναι αληθεια? η… ψεμα???
    αν ειναι αληθεια πολυ κριμα !!
    αν ειναι ψεμα …..πολυ χοντρο !!

  10. Ο/Η ?????? λέει:

    ΚΑΛΟ! ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ. ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ, ΔΑΣΚΑΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΗ . ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΚΑΙΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ???!!!!! ΠΕΤΥΧΕ Η ΦΑΡΣΑ ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΤΟΣΑ LAIK ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    πετυχημένη φάρσα δάσκαλε! και του χρόνου αλλά πρόχειρη επεξεργασία που βγάζει μάτι χαχα!

  12. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    και οι πλακες δεχτες οχι με την εκκλησια ομως ναμην παιζουμε.. ειμαι κατα σ αυτο μιλησα και με τον παπα απογοητευτικε που τ ακουσε!!!

  13. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    ΚΑΛΑ…….ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ!!!!Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ????ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΟ-ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΙ!!!!!!!!

  14. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Πολύ καλά τα λέει η Χριστίνα. Η πλακιτσα είχε επιτυχία , αφού
    (1)πολύ από μας το καταπιαμε αμάσητο,
    και κατά (2)τηρήθηκε το έθιμο.
    Ο δε Παπάς αλλά και λοιποί (χωριανοί και μη), παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, που στεναχωρήθηκαν από ένα αθώο εθιμοτυπικό αστείο ας βρουν κάτι άλλο να στεναχωρηθούν ,πιο σοβαρό και πιο επιτακτικό , όπως οι καθημερινές σχέσεις τους με τους συνανθρώπους από τον τρόπο που λεν καλημέρα (αν λένε) ,μέχρι και την βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη στις μέρες μας…..

  15. Ο/Η !!!!!!!!!!!!!!! λέει:

    Αλιευς ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ + φωνω απολυτα !!!!και λιγα λετε !!!

  16. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Τον πατερ αφηστε να τον κρινει ο θεος οχι εμεις γιατι δεν ειμαστε αξιοι!!! Ο καθενας εχει πολλα δικα του να δει και οχι να κρινει τους αλλους!!! Οι πλακιτσες ειπαμε δεκτες συμφωνα με το εθιμο. Η εκκλησια ομως δεν ειναι για πλακες..παμε σ αυτη γιατι πιστευουμε και προσκυναμε το θεο και οχι για τον παπα. Αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω!!! 🙂

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Τον παπα (Πάτερ για σένα) Θα τον κρίνουμε 2 φορές , σαν άνθρωπο αλλά και σαν λειτουργό, στον δε Θεό θα λογοδοτήσουμε όλοι , μικροί μεγάλοι πιστοί και όχι .
      Όσον αφορά την Αξιοσύνη η όχι του καθενός μας να κρίνει τον (Πάτερ) θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τον εαυτό μου αξιότατο να το κάνω ( αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω) και στον ναό πηγαίνεις για να έρθεις σε επικοινωνία με τον Θεό πράγμα που μπορείς να το κάνεις όπου και αν βρίσκεσαι αρκεί και μόνο να επικαλεσθείς το όνομα Του….

  17. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Αν εχετε διαφορες με τον πατερ Ξενοφων βρειτε τες. Εγω δεν εχω, δεν κρινω και ο καθενας κρινετε απο το επιπεδο του και τα λογια του. Κλεινω εδω το θεμα..τωρα θαψτε οσο θελετε αυτη ειναι η προκοπη σας εξαλου!!!

  18. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ θΕΜΑ ”ΘΙΧΤΗΚΕ” ΑΠΟ’ΜΕΝΑ…………ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΡΟΚΟΠΗ’ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΠΑΠΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…(ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ),ΕΙΠΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,,ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ(ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ….)ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΝ!!!!”ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ”!!!!ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ!!!!ΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ(ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ)ΑΣ ………ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΜΝΟΤΥΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ…….ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ‘Η ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙ ΦΟΡΑΓΕ Η ΤΑΔΕ……ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ”ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ” ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!!!ΕΚΕΙ ΤΑΧΑ,ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ??????????

  19. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Σε απάντηση σου Μυρσίνη λέω ότι σε 3 γραμμές με (μας) έκρινες 3 φορές λέγοντας ότι
    1) έχω (ουμε) διαφορές με τον Παπα
    2) έκρινες το επίπεδο μου (μας)
    3) την προκοπή μας ( την οποίαν δεν ξέρεις αλλά και δεν φαντάζεσαι )
    και όλα αυτά από ένα άτομο που ΔΕΝ κρίνει .
    Φαντάζομαι τι άλλο θα έλεγες αν Έκρινες κιόλας…θα μας έριχνες και καυτό λάδι αν μπορούσες.
    Εγώ λοιπόν παρότι έχω το δικαίωμα να σε κρίνω μετά από όλα αυτά σου λέω ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας κρίνετε από το Επίπεδο του …( ΑΝ ΕΧΕΙ)

  20. Ο/Η Νοιαζομαι για τον τοπο μου λέει:

    ΜΥΡΣΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟΠΙΚΗ..ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΕΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ!!!!

  21. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

    ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ…..”ΤΟΠΙΚΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ´Η ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!!ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!!ΤΑ “ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ” ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΚΕΙ ΚΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!

  22. Ο/Η rena λέει:

    ελα βρε παιδια ελεος μια πλακα εκαναν και την τριχα την κανατε τριχιά…………………… (ή να μην μιλαω και εγω επειδη ελειπα???)

    • Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.Κ. λέει:

      ΠΑΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ……”ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ”!!!!ΕΚΕΙΝΟΣ-Η ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΔΕΙΟΧΑΡΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ!!!!

  23. Ο/Η Βρισαγωτης λέει:

    Κασμααααααααααααααα

  24. Ο/Η Kapsaleas λέει:

    Μια πρωταπριλιάτικη φάρσα, πολύ πετυχημένη, το ομολογώ, (αφού ακόμα παίρνουν τηλέφωνα απ’ τη Αθήνα και ρωτάνε…πως πάει το πράγμα και αν τους πιάσανε ή όχι… Μα πως είναι ψέμα, αφού είχε και φωτογραφία;)… Κατά τα άλλα το σύνηθες φαινόμενο, πετάμε τη σκούφια μας για καυγά.
    Διότι είμεθα ΒΡΙΣΑΓΩΤΕΣ πώς να το κάνομεν άλλωστε.

    Εντάξει ο καθένας έχει διαφορετική άποψη, έστω και περί του χιούμορ, και όπως έγραψε και η rena, μην το κάνουμε θέμα, δεν χρειάζεται να φάμε τα μουστάκια μας…

    Είμαι της άποψης ότι αν κάποιοι ψηλο-φαγώνονται μετά την πλάκα, τότε η πλάκα είναι διπλά πετυχημένη…. Σκεφθείτε το λίγο…. χαχαχαχαχαχαχα, άντε και του χρόνου φαγωμάρα….

    • Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ………ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…….ΧΕΧΕΧΕΧΕ·ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΑΥΤΟ!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ!!!!!!

  25. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΕΠΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΒΟ ΤΟΥ!!! ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΚΡΙΝΩ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ!!! ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΩ Η ΟΧΙ. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΣΥ!!!

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ……………..

  27. Ο/Η ΜΟΝΙΚΑ λέει:

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΕΙ……….. ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΠΑΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΣΑ…. ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ……ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…..ΑΝΤΕ….. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ…..

  28. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ!!!!

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ!!!

  30. Ο/Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ λέει:

    Ας συνοψίσουμε: Το πρωταπριλιάτικο ήταν πολύ πετυχημένο. Είχε ποιότητα, επίπεδο και ήταν έξυπνο.
    Το θρησκευτικό αίσθημα του καθενός δεν θίγεται, διότι δεν αφορά κάποια προσβολή δογματικής έννοιας. Δεν λοιδώρησε θέματα πίστεως, ούτε άφησε υπονοούμενα για μη σεβασμό ” ιερών και οσίων”.
    Οι θρησκευόμενοι πρέπει να τυγχάνουν κάθε σεβασμού. Εντάξει. Αλλά η θρησκοληψία δεν είναι ότι καλλίτερο. Πολλές φορές πίσω από τον μανδύα αυτόν κρύφτηκαν πλείστα όσα ανομήματα.
    Η θέση αυτών που πιστεύουν, ότι οι διαμένοντες στο χωριό έχουν καλλίτερη γνώμη ή έχουν περσσότερα δικαιώματα, πλανώνται. Το αυγό χωρίς κροκό είναι χωρίς ουσία και μέσα στο κοτέτσι και έξω από αυτό.
    Αυτοί που ” έφαγαν” το πρωταπριλιάτικο χάπι, προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση. Πέρα από τις θρησκομανιακές κλάψες, τίποτα επι της ουσίας, που είναι η συμμετοχή του οβολού για την υποτιθέμενη αποκατάσταση του καμπαναριού.
    Βλέπετε η θρησκεία έχει πολλές πτυχές. ” Τα καλά και συμφέροντα”.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    • Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

      “Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ”………ΚΛΑΙΩΩΩΩΩ#ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!ΚΙ ΑΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      • Ο/Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ λέει:

        Ανάθεμα και αν κατάλαβες τίποτα κ. Χριστίνα. Τα ψιλά γράμματα δεν είναι για σένα μου φαίνεται.

        • Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

          ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ!!!ΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ,ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ!!!ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΣΥ ΣΑΝ……ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ!!!ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ’ΜΕΝΑ……..ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!!

    • Ο/Η ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ λέει:

      ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ

  31. Ο/Η Βρισαγωτης λέει:

    Κασμααααααααααααα

  32. Ο/Η Βρισαγωτης λέει:

    Ατιμη κοινωνειαααααα

  33. Ο/Η Βρισαγωτης λέει:

    Πιαστε δουλεια ρεεεεεεε μην ασχολειστε τι κανει ο καθενας. Σρατη επιδη ξερω οτι βλεπεις πιος ειμαι και τον καθενα αφανης και με ονοματα, σου διαβεβαιωνω οτι θα γινει αναστασινη η φαρσα χαχαχαχα

  34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μεχρι του χρονου την πρωταπριλια με αυτο το θεμα θα ασχολειστε……..μια πλακα εκανε ο ανθρωπος χαλαρωστε λιγο αλλα προβληματα δεν εχετε…………….

  35. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Το Αστείο πέρασε , τώρα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ…..

  36. Ο/Η Βρισαγωτης λέει:

    Κασμα ρεεεεεεεεεεεε

  37. Ο/Η ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ λέει:

    ΚΑΣΜΑ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ…………..

    • Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

      ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ……ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ!!!!ΕΓΙΝΑ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΜΟΥ!!!!ΧΕΧΕ

  38. Ο/Η αργυρης καλαγανης λέει:

    Α ρε στρατη φωτιες που αναψες

  39. Ο/Η Η κουκλαρα λέει:

    Ναι Χριστινα αυτο ειναι. Ζηλεψαν τις γοβες σου και ομορφο περπατημα σου. Για κατεβα απ το καλαμι γλυκια μου. Δεν κανει καλο. Τρωγεσαι με τα ρουχα σου μου φαινεται αλλα οτι και κανεις, ο κοσμος ξερει τι ειναι ο καθενας. Εδω δεν ειναι χουντα. εχει το δικαιωμα ο καθενας να εκφραζει τη γνωμη του. Και ο διαχειριστης που ειναι; Αυτο ειναι το ενδιαφερον του τοπου του; Ν αφηνει να γινετε ρομπα το χωριο του; Μπραβο σε ολους!!! Και καλη συνεχεια σας ευχομαι!!!

    • Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

      ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!!!…..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΒΕΣ!!!ΧΙΟΥΜΟΡ!!!ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕ!!!ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…..ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ´Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ???ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ-ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ- ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ????ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ!!!ΑΥΤΟ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ???ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ???ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΣΙΝΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!!

  40. Ο/Η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

    Χριστίνα συμφωνώ ότι και για σένα και για τον’ αλιέα’ ήταν ολίσθημα που ασχοληθήκατε με την Μυρσινη και με όσα έγραψε ,και πιστεύω ότι καταλαβαίνετε γιατί, οπότε μην δίνεται συνέχεια..ας περάσει

  41. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΣΤΟΝ ΑΓΙΩ ΦΩΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΧΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΛΙΡΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΙ? ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ Α ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ε θοδωρης τσελεκας

  42. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
    ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

  43. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΥΡΣΙΝΗ…ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ….!!!!

  44. Ο/Η ΜΠΑΡΠΑ ΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΝΑΣΑΣΤΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥΡΕΛΙΑΜ!! ΜΙ ΚΑΝΙΤΕ ΤΣΙ ΓΙΛΩ ΓΩ ΤΣΙ ΓΝΕΚΑΜ!!!

  45. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Ε ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΡΟΥ ΔΩΣΜΕΙ Τ ΟΝΟΥΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥ ΠΑΜΠΕΡΣ ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΛΑ ΣΤΑ ΒΑΤΙΡΕΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΓΣ ΔΛΕΙΑ!!!

  46. Ο/Η καποιοσ παλιοσ εθελοντησ λέει:

    οταν θα καθαριζουμε τουσ δρομουσ του χωριου θα ερθουν και οι επαγγελματιεσ των βατερων η θα κανουν τησ παπιεσ οπωσ εκαναν και περση

  47. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Το θεμα μας ειναι να καθαριστει ο τοπος; Η ποιος θα ρθει; Και να ξερεις εγω τους ξεσηκωσα ολους. Αλιως θα χαμε ολο τον τοπο βρωμικο. Σημασια ειναι οτι θα βαλουν χρηματικο ποσο για τους εθελοντες που εχουν μηχανηματα. Αυτο δεν εχει ξαναγινει. Οποτε θα βοηθηθει και ο κοσμος που δεν εχει δουλεια. Δεν ειναι ασχημο για τον τοπο μας; Θελω την παρουσια ολων σας. Σας το ξαναλεω εγω το διοργανωσα και ολοι ειχαν θετικη αποψη και προσφερθηκαν να βοηθησουν. Προχωραμε ακαθεκτοι και οποιος εχει την καλη διαθεση να προσφερει για τον τοπο του ακολουθει.

    • Ο/Η ο εθελοντησ λέει:

      το οτι εδοσαν μερικα χρηματα δυο τρια ατομα για να σου πιασουν το κολο αυτο δεν μου λει τιποτα αυτοι οικονομανε απο τα βατερα αυτοι να πληροσουν αν ο καθενασ καθαριζε μπροστα στο χωρο του τα βατερα θα ηταν πεντακαθαρα οσο για εσενα καλο ειναι να μην μιμισε αυτο που ξεκινισανε οι εθελοντεσ πριν δυο χρονια [ βαψιμο και καθαρισμοσ σχολειου κοψιμο χορτον απο τουσ δρομουσ κ τ λ ] εσενα ομωσ δεν σε ηδαμε πουθενα ηχεσ αλλη δουλεια η φοβιθικεσ μη σου σπασουν τα νυχια και τωρα ξυπνισεσ και κανησ το μεσια [ δοξαστεμε δοξαστεμε …………]

  48. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ. ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ; ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ…ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΣΒΕΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΟΞΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΘΕΛΟΝΤΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  49. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΥΡΣΙΝΗ…ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΕ…..
    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΘΕΛΟΝΤΗ” , ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ….ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ…
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ , ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ….
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ….ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ….

    • Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

      ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΤΑΓΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΟ, ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΩΡΑ .ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

  50. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΓΡΟ ΜΟΥ.

    • Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

      ποτε ρε μυρσινη ανακαληψες ευ τον εθελοντισμο και καυχιεσε εγω το διοργανωσα και εγω το διοργανωσα τι πραγματα ειναι αυτα δηλαδη το κανεις για προσοπικη σου προβολη? ε ωραια να σου δωσουμε λουκουμακι και πιο δυσκολο εργο σου δειξε σε παρακαλω λιγη σοβαροτητα γιατι καταντας γελοιο κατι εντελως σοβαρο και απαραιτητο εσυ ηρθες ξαφνικα να σωσεις τον τοπο πριν απο σενα το χαος ετσι θα εμπνευσης τον κοσμο να συμεταχει και πια μεσα…….εγινες δευτερη Β……… αν εσυ και η αλλη εχετε τοοοοοοοοοσα μεσα χρεισιμοποιηστε τα για να βγει κατι καλο για το χωριο μας οπως για παραδειγμα να βαλουν λαμπες οπου ειναι καμενες κλπ κλπ καντε κατι να καλυψετε καμια αναγκη του χωριου τι τα εχετε τα ……μεσα για την προσωπικη σας διαφημηση αντε ντε αντε να σας δω καντε κατι πραγματικα αξιολογω πετυχετε εκει που απετυχαν αλλοι ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα τι τα κρατατε για τον εαυτο σας τα…..μεσα? προσφερτε στον τοπο που αγαπατε……………………………….

      • Ο/Η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

        Αγαπητοί φίλοι , τώρα πιστεύω να καταλαβαίνεται γιατί γινόταν, και γίνονται όλα αυτά εκεί στη Βρισα. Όλοι οι ‘δήθεν’ προσπαθούν να αυτοπροβληθούν μέσα από τέτοιες προσπάθειες, αυτό φάνηκε περισσότερο τώρα , λόγω της αφέλειας της Μυρσινης, γιατί στις προηγούμενες προσπάθειες οι πρωταγωνιστες καμουφλαριστηκαν επιμελώς . Αυτό που εγώ θέλω να πω, είναι ένα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που δούλεψαν εθελοντικά και ανιδιοτελώς σε όλες τις προσπάθειες …. είναι οι μόνοι με ‘καθαρή’ σκέψη

        • Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

          ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩς ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ . ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΩΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΑΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΛΕΞΙΚΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΥΑΛΟ??

  51. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΟ !!!

  52. Ο/Η ENAΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ λέει:

    αγαπητη/ε αληθεια φασκεις και αντιφασκεις μου φαινεται. εσυ δεν ησουν στο αρθρο για τον αρθουρο που αναφερθηκε ο εθελοντισμος και ειπες οτι εγινε για προσωπικη προβολη καποιον και για να τους αγαπησει το χωριο? οριστε τωρα γιατι διαμαρτυρεσαι. επιβεβαιωνονται αυτα που ειπες. τωρα τα αναιρεις κατα καποιον τροπο? γιατι ? γιατι οταν τα εγραφες εσυ ηθελες να θιξεις αλλους δεν περιμενες τη συνεχεια. τωρα το ονομαζεις αφελεια. δε ξερεις τι σου γινετε τελικα . και παρεπιπτοντως απο προσωπικη προβολη και αγαπη απο το χωριο ειμαστε πληρης μας περισσευει κιολας οποτε ναρθεις να σου δωσουμε λιγη και σενα

  53. Ο/Η ENAΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ λέει:

    και για να ξεκαθαρισουμε κατι χρησιμοποιω τον τιτλο διοργανωτης καθαρα για να καταλαβεις σε τι αναφερομαι και οχι γιατι διοργανωσα κατι .θεωρησα χρεος μου τη συμμετοχη μουγνωριζοντας ομως ολους οσους συμμετεχουν ειτε διοργανωνοντας ειτε απλως συμμετεχοντας ειναι αδικο το οποιοδηποτε σχολιο σου και ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω. πρεπει να μιλαμε με δεος για αυτους τους ανθρωπους και καθε στιγμη να διχνουμε την εκτιμηση μας. εγω αν θες σαν διοργανωτης μιας και τον χρησιμοποιησα τον τιτλο ημουν ο τελευταιος τροχος της αμαξης. γνωριζω ολους οσους συμμετειχαν στις προηγουμενες εθελοντικες δρασεις και τρεφω απολυτο σεβασμο και εκτιμηση για το ατομο τους και δεν δεχομαι σχολια του τυπου προσωπικες προβολες ειναι ολοι τους αξιοπρεπη ,αξιοσεβαστα , και αξιαγαπητα ατομα και εχουν την αμεριστη αγαπη του χωριου τους. ΣΕΒΑΣΜΟΣ λοιπον και αμα δεν ξερουμε να μην μιλαμε

  54. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    Μέσα σε ένα σχόλιο 7 γραμμών διαβάζω 2 φορές “Εγώ το διοργάνωσα”…Το θέμα λοιπόν δεν είναι το καλό του τόπου (όπως ισχυρίζεσαι) αλλά η προσωπική σου προβολή.Στο βωμό του να βγείς από την αφάνεια τ΄άλλο θα κάνεις….Αφίσες στο χωριό με τη φωτογραφία σου;;; Ή μήπως θα βγείς στους δρόμους φωνάζοντας “Εγώ το διοργάνωσα”,”εγώ το διοργάνωσα” . .!!!Βέβαια παντού υπάρχουν οι γραφικοί τύποι προς τέρψην των υπολοίπων.Ας τη χειροκροτήσουμε λοιπόν να της περάσει η κάψα.Αλήθεια Μυρσίνη ,το “Let’s Vatera this summer” τί είναι;Το ανάλογο του “Let’s do it ” ;;Η διαφορά τους είναι ότι το “Let’s do it” έχει κάποιο νόημα.Το “Let’s Vatera…..”Είναι σαν το αλλοδαπό που μιλάει σπαστά ελληνικά ή να υποθέσω ότι αφήνεις στην κρίση του καθενός να κάνει τα Βατερά ότι….. θέλει……Είναι αστείο να βγαίνεις ξαφνικά από τη νωχελικότητα και την ξάπλα του καναπέ και να νομίζεις πως είσαι η πρέσβειρα τουρισμού που θ’αναδείξει το νησί και θα φέρει τουρισμό.Ταπαιδιά του ΕΠΑΛ και όλα τ’άλλα που συναγωνίζεσαι,δουλεύουν,έχουν μυαλό και σοβαρότητα.Δεν είναι καλάμια. Α! Μυρσίνη στην Καλλονή στους εθελοντές πήγε και ο Δήμαρχος,το ξέρεις;Τον ενημέρωσες ότι διοργάνωσες και στα Βατερά;Αλλά μισό…Εσύ είσαι η Μυρσίνη θες μεγάλο κεφάλι να σε συγχαρεί.Αλήθεια έλειπες στο εξωτερικό τα προηγούμενα χρόνια;;Γιατί δεν σε είδαμε να συμμετέχεις πουθενά όταν οι εθελοντές έτρωγαν τη βρώμα.Είναι γελοίο να καλείς εθελοντές για να προβληθείς εσύ.Τα εύσημα τα παίρνουν αυτοί που παρατάνε τα πάντα και κάνουν όλη τη δουλειά.Εσύ κατάντησες τον εθελοντισμό παρωδία…Πού ήσουν πέρυσι όταν οι άλλοι έδιναν τον οβολό από την τσέπη τους για ν’ασπριστεί το χωριό;; Ή δεν το διάβασες γιατί το έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας …;Προφανώς θα λημμάριζες τα νύχια σου..Άντε βρε … και πρόεδρος του χωριού την επόμενη τετραετία..!Κάτι τέτοιους το λεξικό της ελληνικής γλώσσας τους ονομάζει ΨΩΝΑΡΕΣ.Αλήθεια θα πιάσεις και κασμά;;;;Να ζητήσεις να στον δείξουν μην τον μπερδέψεις με τη λήμμα των νυχιών.

    • Ο/Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ λέει:

      ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ…Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ …..ΕΓΙΝΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΟΣ…ΚΡΙΜΑ…
      ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΩΡΙΑΝΙΟΙ….ΚΡΙΜΑ…

  55. Ο/Η ΜΠΑΡΠΑ ΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΓΩ ΜΠΟΥΡΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΚΟΥΡΟΥΔΙΑ!! ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΣΙ ΑΣΧΟΥΛΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝ ΓΙ ΕΝΑΣ ΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝ ΓΙΑΛΟΥΣ! ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΣΙ ΑΠ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΤΣΙ ΤΟΥ ΠΙΓΑΤΙ ΣΤΙ ΠΡΟΥΣΟΥΠΙΚΙ ΠΡΟΥΒΟΥΛΙ ΤΣΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝ ΓΙ ΚΑΛΙΤΙΡΟΥΣ ΙΘΙΛΟΥΝΤΙΣ…. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΙ ΤΑ……… ΦΤΑΝ ΠΙΑ ΜΟΥΡΕΛΙΑΜ….

  56. Ο/Η πιασε με αν μπορεις λέει:

    καλα ειπε καποιος αυτη η σελιδα δεν ειναι για τον τοπο μας. ο ενας βγαζει το ματι του αλλου.

  57. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Αυτή η ΣΤΑΝΗ αυτό το τυρί βγάζει……..

  58. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΗ ΤΗΝ ΧΩΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΒΑΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΩΡΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΠΑΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΙΚΡΩΧΟΛΑ ΣΧΩΛΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΑ? ΘΑΘΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΝ ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ [ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΡΥΒΩΝΤΕ ΜΟΝΟ] θοδωρης τσελεκας

  59. Ο/Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΕΛΕΚΑ….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…

  60. Ο/Η Ο άλλος Βρισαγώτης λέει:

    Μην τη κακολογείτε ρε παιδιά. Με αυτό τον τρόπο θεωρεί ότι βοηθάει………..Τι τι ή μάλλον ποια προσπαθεί να βοηθήσει θα βγει σιγά-σιγά.
    Και πάλι καλά. Παλαιότερα είχαμε δει και άλλες διαδικασίες που απαιτούσε η εξουσία όπως καταγγελίες , δικαστήρια κλπ.
    Ας πάψουμε να επιβεβαιώνουμε το ρητό ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    Εύχομαι την Κυριακή να πάνε όλα καλά και όλοι σας να απολαύσετε την εθελοντική σας προσφορά και τα ξακουστά τυποτιτάκια της lady Φοκιώτρυπα……
    Και άμα και τη δείτε ρωτήστε τη, ποια η εξέλιξη για την μπλε σημαία για φέτος και αν δεν κάνω λάθος δεν μας έχει ενημερώσει τι έγινε με την δημοπρασία των κτημάτων του σχολείου !!!

  61. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ Η ΟΧΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΚΑΣΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΑΛΟΥ!!! ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΩ ΕΓΩ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΩ.
    ΔΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ..ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!
    ΕΓΩ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΖΗΜΙΑ.
    ΕΧΩ ΧΑΣΟΥΡΑ ΠΑΡΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.

  62. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    αν εισαστα ικανοι θα βοηθουσατε στην προσπαθεια αυτη. αλλα τοσο μισος πια..αυτο το καμματι ειναι απο την ομαδα μου βρισα βατερα που στειριζω χρονια τον τοπο μου. αλλα μερικοι κοιμαστε με τα τσαρουχια!!!

  63. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Δεν μου αρέσει · · Unfollow Post · 916 · πριν από μία ώρα περίπου
    Αρέσει σε εσάς, καθώς και στους χρήστες Δέσποινα Ξανθού, Dimitri Soyles, Hahathakis Yiannis και 5 ακόμα άτομα ακόμη.

    Thodoris Tselekas μια ζωη ετσυ κανουν και κρυβωντε πισω απο μια ανωνυμια μην σταματας προχωρα
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 3

    Dora Barekou ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ [ ΑΝΤΡΕΣ ] ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 3

    Mirsini Margeta Mitilini ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΟΔΩΡΗ
    πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 2

    Mirsini Margeta Mitilini ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.
    πριν από μία ώρα περίπου · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει! · 1

    Giwrgos Vatos ΜΠΡΑΒΟ ΜΥΡΣΙΝΗ!!!!!!!!!!
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 1

    Tina James ΕΤΣΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ,,
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 1

    Mirsini Margeta Mitilini ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 3

    Giwrgos Vatos ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 2

    Mirsini Margeta Mitilini ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΘΟΔΩΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΡΗΞΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 2

    Dimitri Soyles ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 3

    Mirsini Margeta Mitilini ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.
    πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 1

    Dimitri Soyles ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ
    πριν από μία ώρα περίπου · Δεν μου αρέσει · 3

    Mirsini Margeta Mitilini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
    πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει!

    Δέσποινα Ξανθού ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ …… ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ……
    Πριν από 20 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1

    Δέσποινα Ξανθού ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ….. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ……
    Πριν από 19 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1

    Δέσποινα Ξανθού ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ (Ν, ΠΕΛΛΑΣ)
    Πριν από 19 λεπτά · Δεν μου αρέσει · 1

  64. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    https://www.facebook.com/groups/murtwmitilini/
    δειτε τι ομαδα εχω. και για τη σελιδα δε το συζητω και η πρωτη για ολη τη μυτιληνη.
    μηπως προβαλω κι αυτα;
    αντε γιατι οτι κανω το βρισκετε στραβο.
    δεν κατηγορο κανενα εθελοντη ισα ισα που προσκαλεσα μαλιστα να ρθει μαζι μας. δε πειραζει και το χρηστο τον σταυρωσαν μερες που ναι……!!!!!!!!!!!!!!!!!

  65. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Αγαπητοί Συνφορουμήτες

    Όλοι μας αγαπάμε τον τόπο μας , ο καθένας με το τρόπο που γνωρίζει να αγαπάει και να προσφέρει , όλοι μας έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μιλάμε γι αυτόν, αλλά δεν είμαστε αυτοί που θα μονοπωλήσουμε το δικαίωμα στην αγάπη, ούτε αυτοί που θα βάλουμε μέτρα η όρια, η χρώματα (πολιτικά).
    Η Μυρσίνη με τον δικό της Ξεχωριστό (sic) θα έλεγα τρόπο , ζήτησε την βοήθεια μας να κάνουμε πράξη την αγάπη μας για τα Βατερα , και ανεξάρτητα από το πόσο συμφωνούμε η όχι με τον τρόπο που έθεσε και προέβαλε το θέμα νομίζω ότι είναι κάτι που αφορά όλους μας και πρέπει να γίνει πράξη .
    Όσοι μπορούν λοιπόν να προσφέρουν με την παρουσία τους ( λέω μπορούν διότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει) ας το κάνουν , για τον εαυτό τους και ΜΟΝΟ και για καμία Μυρσίνη , Στρατή , Κώστα , Μαρία.

  66. Ο/Η ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ λέει:

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΜΕΣΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΩ Κ ΚΑΝΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ……ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΑΛΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.