Καινούριο κρούσμα

Την Τρίτη 26-03-2013 το βράδυ, συνελήφθη στον Πολιχνίτο Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, ένας 31χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, ο 31χρονος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας πολιτικού κόμματος, στον Πολιχνίτο, έναν (1) ενισχυτή και δύο (2) ηχεία μικροφωνικής εγκατάστασης συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.

Τα παραπάνω κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Καινούριο κρούσμα

  1. Ο/Η Μυρσινη λέει:

    Απ οτι εμαθα ξανασυληφθηκε και αφεθηκε ελευθερος για το λογο οτι ειναι χρηστης ναρκωτικων. Και ο κοσμακις τι φταιει; Ας λαβει η αστυνομια πιο δρασικα μετρα τι να πω; Διαβαστε και κρινετε μονοι σας!!!
    http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/synelifthi-xana-gnosto-kleftroni-toy-polihnitoy

  2. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ …….Κ ΤΕΛΕΙΕΣ

  3. Ο/Η Αζαζελ λέει:

    Η βαρυτητα της παραβασης του ειναι σε αμεση συναρτηση με την ταυτοτητα του πολιτικου κομματος που “δαγκασε”. Αν ηταν καμια ΝΔ η ΠΑΣΟΚ ουσιαστικα δεν εκλεψε αλλα επιταχυνε την διαδικασια επαναποκτησης δικων η και δικων του πραγματων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.