Η βιβλιοθήκη ενημερώνει

Η βιβλιοθήκη του χωριού μας “Κ.  Τσέλεκα” ενημερώνει:

1. Στη βιβλιοθήκη μας υπάρχουν αρκετά βιβλία χωριανών μας συγγραφέων. Λέγοντας “χωριανούς” εννοούμε όλα τα άτομα τα οποία κατάγονται από το χωριό μας άσχετα με το που διαμένουν ή το  πόσο συχνά επισκέπτονται το χωριό. Δηλαδή στους χωριανούς  περιλαμβάνουμε όλους όσους έχουν ρίζες (τουλάχιστον απ’ τον ένα γονιό) απ’ το χωριό μας. Φυσικά περιλαμβάνονται και όσοι χωρίς να κατάγονται απ’ το χωριό μας επέλεξαν να ζήσουν εδώ είτε ως “σώγαμπροι” είτε …αυτοβούλως. Και λέγοντας βιβλία εννοούμε φυσικά κάθε είδος εντύπου που κυκλοφόρησε με το όνομά τους ή και συλλογικής δουλειάς στην οποία όμως η συμμετοχή είναι σημαντική και καθοριστική.

Αυτά τα βιβλία τα καταγράφουμε μαζί με συνοπτικά βιογραφικά στοιχεία των συγγραφέων με σκοπό τη δημοσιοποίησή τους είτε σε αυτοτελή έκδοση είτε με δημοσίευση σε κάποιο έντυπο.

Για τούτο παρακαλούμε όποιους περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή να μας στείλουν ένα αντίτυπο του βιβλίου τους και ένα σύντομο βιογραφικό. Επειδή βέβαια τη σελίδα αυτή δεν την διαβάζουν όλοι θα θέλαμε τη συνδρομή των αναγνωστών μας με τους εξής δύο τρόπους. Ή να παρακινήσουν γνωστά τους πρόσωπα να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας ή να μας γνωστοποιήσουν την ύπαρξη τέτοιων προσώπων για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους.

2. Από την επόμενη εβδομάδα, που αλλάζει η ώρα, και μέχρι τέλους Απριλίου τα απογεύματα η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί από 6.30-8.30 μ. μ.  Τις τρεις πρώτες μέρες της Μεγάλης  Βδομάδας (Δευτέρα-Τετάρτη) θα είναι ανοιχτή από 5.30-7.00. Από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνει κλειστή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.