Του Ευαγγελισμού

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

στις Ευαγγελίες και τους Βαγγέληδες

Στο χωριό έχουμε και Βαγγέληδες και Βαγγελίες και μάλιστα και ζευγάρι Βαγγέλη-Βαγγελία. Φυσικά έχουμε και ξενιτεμένους. Να τώρα θυμήθηκα τον εξαίρετο συγχωριανό μας, άνθρωπο και επιστήμονα Βαγγέλη Γραγουδά.  Να είστε όλοι καλά.

Στο χωριό η εθνική γιορτή τιμήθηκε όπως κάθε χρόνο. Στην εκκλησία ήταν αρκετός κόσμος και φυσικά το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο μας. Για την επέτειο της εθνικής γιορτής μίλησε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Μυρσίνη Νικέλλη. Σημαιοφόρος του σχολείου ήταν ο Μάριος Ζαφειρίου.

Στο Ηρώον έγινε το τρισάγιο, κατατέθηκαν στεφάνια από την Πρόεδρο, το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο και απαγγέλθηκαν ποιήματα από παιδιά και των δυό σχολείων. Το μόνο κακό ήταν η πολύ δυνατή και παγωμένη νοτιά που μας έδωσε και καταλάβαμε για τα καλά. Φέτος δεν είδα κεράσματα για τα παιδιά των σχολείων όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια από την Κοινότητα ή το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Τέτοια χρονιάρα μέρα και ο κεντρικός δρόμος του χωριού ήταν βρώμικος και ασκούπιστος. Φυσικά ούτε λόγος για ασβέστωμα των πεζοδρομίων. Όταν την πρώτη χρονιά του Καλλικράτη δεν είχαν ασβεστωθεί τα πεζοδρόμια και είχαν γίνει σχετικές διαμαρτυρίες ο τότε αντιδήμαρχος είχε δικαιολογηθεί ότι “αφού δεν γίνεται παρέλαση τι χρειάζεται το ασβέστωμα!” και μας είχε κακοφανεί. Τώρα κανένας δεν διαμαρτύρεται. Το θεωρούμε ασήμαντο και φυσιολογικό. Βλέπετε ο “Καλλικράτης” εκπαίδευση που μας έχει κάνει!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Του Ευαγγελισμού

  1. Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει:

    ο σημαιοφορος λεγετε Μαριος Ζαφειριου και κερασματα υπηρχαν απο το συλλογο γονεων

  2. Ο/Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ λέει:

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ .ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.