Καταπληκτική επιτυχία!

Τεράστια επιτυχία -τουλάχιστον όσο αφορά την προσέλευση- είχε χτες το παιδικό πάρτυ που διοργάνωσε η Ο.Μ.Α.Δ.Α. Αλληλεγγύης στο χωριό.  Από νωρίς στο καφενείο του Μαργέτα δεν έπεφτε βελόνα ενώ η προσέλευση συνεχίζονταν.

Ο κεντρικός δρόμος του χωριού γέμισε παιδιά, καροτσάκια, μητέρες αλλά και γιαγιάδες. Πόσο καλά θα ήταν να είχαν ανάψει τα φώτα του Πλάτανου για να ενισχυθεί η εορταστική όψη του χωριού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα παιδάκια των μεταναστών που ζουν στο χωριό. Χτες έγινε φανερό ότι το χειμώνα τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται στο χωριό και όχι στα Βατερά.

Συγχαρητήρια σε όποιες κυρίες (γιατί γυναικεία υπογραφή είχε η εκδήλωση) σκέφτηκαν και υλοποίησαν την όλη εκδήλωση καθώς και σε όποια άτομα χρηματοδότησαν τα κεράσματα των παιδιών.

Η εναρκτήρια, της δράσης της ομάδας αυτής, εκδήλωση βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Τούτο πρέπει να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των μελών της για καινούριες δράσεις. Στη βράση κολλάει το σίδερο!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Καταπληκτική επιτυχία!

  1. Ο/Η giorgos λέει:

    mprabo kati tetoia prepei na ginontai syxnotera . emeis poy eimaste apo mesa sthn diorganvsei to xarikame idiaitera

  2. Ο/Η αργυρης καλαγανης λέει:

    Συνχαριτηρια σε αυτους που το διοργανωσαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.